Epilator umed şi uscat Braun 9-995 BS [Gama Silk-épil Beauty Set 9]

COD: 81683682
Stoc epuizat

Braun Silk-épil Beauty Set 9 9/995 BS este un set de lux pentru pentru o piele netedă pe tot corpul. Exfoliază, epilează, rade, tunde, tonifică, curăță, aplică creme și machiaj.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

Epilator cu utilizare în mediu umed și uscat Silk-épil Beauty Set 9 9/995 BS cu 11 accesorii, inclusiv Braun FaceSpa Silk-épil Beauty Set 9, setul de lux pentru îndepărtarea părului de pe față și corp. Exfoliază, epilează, rade, tunde, tonifică, curăță, aplică creme și machiaj. 3 accesorii pentru exfoliere și masaj, care îndepărtează pielea moartă și previn creșterea firelor de păr sub piele. Epilatorul îndepărtează părul de patru ori mai scurt decât ceara, iar pielea se păstrează fină până la patru săptămâni. Include un aparat de ras și un accesoriu de tuns pentru îndepărtarea părului din zonele sensibile. FaceSpa îndepărtează delicat părul facial, având de 3 ori mai multe perii faciale pentru curățare și exfoliere.

SensoSmart™. Un senzor inteligent ghidează procesul de epilare, asigurând aplicarea nivelului necesar de presiune, pentru a îndepărta și mai multe fire de păr cu o singură trecere.

Cap extra lat. Epilatorul Braun Silk-épil 9 SkinSpa are un cap mai lat¹ cu 40%, îndepărtând mult mai mult păr dintr-o singură trecere, pentru o epilare mai rapidă. O epilare de standard nou, pentru a te bucura de o piele fină timp îndelungat, de până la 4 săptămâni.

¹ Comparativ cu alte epilatoare Braun. 

Tehnologie Micro-grip. Îndepărtează eficient părul de la rădăcină, pentru o piele fină, care durează mai mult timp. Sistem de masaj de înaltă frecvență. Aparat cu vibrații active pulsate - pentru o epilare extra delicată.

Cap pivotant. Se adaptează perfect la contururile corpului, pentru un plus de confort și de eficiență.

Sistem de utilizare în mediu umed și uscat. Poate fi folosit în cadă sau sub duș pentru o epilare mai confortabilă.

Sistem de luminare inteligentă. Sistemul de iluminare inteligentă indică cele mai fine fire de păr pentru o îndepărtare perfectă a părului.

Baterie de durată. Se încarcă în doar 2 ore pentru 50 de minute de utilizare. Folosește-l fără fir sub duș sau în cadă.

2 setări pentru viteză. Viteza 1 pentru epilare foarte delicată, viteza 2 pentru o epilare foarte eficientă.

100% rezistent la apă. Curățare ușoară sub jet de apă, utilizare comodă în cadă sau sub duș.

Conţinutul cutiei:

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului