Epilator compact cu fir Braun Silk-épil 3/340

COD: 81646956
Stoc furnizor

Epilatorul Braun Silk-épil 3 îndepărtează delicat părul de la rădăcină, pentru rezultate de durată. Acesta îndepărtează firele de păr scurte pe care ceara nu le poate prinde, pentru o piele fină care durează până la 4 săptămâni. Excelente pentru începători, rolele de masaj stimulează pielea, pentru o epilare delicată. Sistemul de iluminare inteligentă al epilatorului evidențiază cele mai fine fire de păr, pentru îndepărtarea părului fără a rata nimic. Cu 2 accesorii, inclusiv un aparat de tuns pentru zona inghinală, pentru întreținerea liniei bikinilor.

Citeste descrierea completa
279,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

Sistem cu 20 de pensete. 20 de pensete îndepărtează eficient părul de la rădăcină pentru finețe de lungă durată.

SoftLift Tips. Capetele pentru ridicare delicată SoftLift Tips® ridică părul de la nivelul pielii și îl ghidează către pensete pentru o îndepărtare mai ușoară.

Role de masaj. Rolele de masaj stimulează cu delicatețe și masează pielea pentru creșterea confortului.

Aparat de tuns inghinal Silk-épil. Acest set de epilare Silk-épil 3 include un aparat de tuns corporal și facial, pentru îndepărtarea părului cu precizie, fără stresul aplicării de ceară. Cele 3 accesorii îți permit să întreții și să îngrijești cu ușurință zonele sensibile precum linia bikinilor sau fața. Vârfurile rotunjite ale dispozitivului pentru îngrijire îți protejează pielea de zgârieturi sau iritație.

Sistem de iluminare inteligentă. Nu mai rata niciun fir de păr. O funcție specială a epilatorului Braun Silk-épil 3 este sistemul de luminare inteligentă. Acesta pune în evidenta cele mai fine fire de păr pentru a te asigura că nu ratezi nimic. Pentru foarte mult timp. 

2 setări pentru viteză. Îți permite să alegi varianta optimă pentru tipul tău de piele și rutina zilnică de înfrumusețare.

Sursă de alimentare. Funcționare non-stop la utilizarea cu fir. Fără pauze de încărcare, fără probleme de performanță.

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului