Epilator compact Philips HP6423/00 [Gama Satinelle Essential]

COD: HP6423/00
Exclusiv online

Epilarea este de acum mai uşoară - Bucură-te de o piele delicată, ce durează, cu Philips Satinelle. Îndepărtează cu delicateţe chiar şi părul de 0,5 mm, de la rădăcină. Epilarea este uşoară cu mânerul ergonomic şi utilizarea cu cablu. Cap lavabil pentru igienă optimă.

Citeste descrierea completa
219,54 Lei -11%
mai ieftin cu 24,64 Lei
194,90 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Mâner profilat, ergonomic, pentru manevrare confortabilă. Forma rotunjită se potriveşte perfect în mâna ta şi ajută la îndepărtarea confortabilă a părului. Şi şi arată excelent!

Discurile de epilare delicate îndepărtează firele de păr fără senzaţia de smulgere. Acest epilator dispune de discuri delicate de epilare care îndepărtează chiar şi firele de păr de 0,5 mm fără senzaţia de smulgere.

Cap de epilare lavabil pentru mai multă igienă şi curăţare uşoară. Acest epilator dispune de un cap de epilare lavabil. Capul poate fi detaşat şi curăţat sub jet de apă, pentru o igienă mai bună.

Sistemul eficient de epilare smulge firele de păr de la rădăcină. Sistemul eficient de epilare îţi lasă pielea netedă şi curată timp de mai multe săptămâni.

Cap de radere pentru o radere delicată în zonele sensibile. Capul de radere urmează contururile zonei inghinale sau axilare pentru o radere precisă.

Pieptene de tuns pentru coafarea zonei inghinale. Utilizează pieptenele de tuns pe capul de radere pentru tăierea firelor mai lungi înainte de epilare sau pentru tunderea zonei inghinale.

Husă de călătorie. Husă de călătorie pentru depozitare şi transport.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Datele tehnice

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului