Epilator Braun 910 [Gama FaceSpa Pro 910]

COD: 81636286
Stoc epuizat

Braun FaceSpa Pro este primul dispozitiv din lume 2 în 1 pentru epilare și curățare facială. Îndepărtează delicat părul facial din rădăcină cu accesoriul de epilare, pentru o piele fină timp îndelungat. Peria de curățare facială pentru piele sensibilă înlătură delicat impuritățile. Un cap cu MicroVibrații aplică serul sau crema pe care le folosești pentru un efect de tonifiere a pielii¹.

¹O mai bună aplicare a produsului tău de îngrijire a pielii comparativ cu cea manuală.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

10 microorificii. Cele 10 microorifii prind cele mai fine fire de păr, începând de la o lățime de 0,02 mm și o lungime de doar 0,5 mm!

Perie de curățare facial. Peria oscilează delicat pentru a desprinde și îndepărta machiajul, sebumul și impuritățile de până la 6 ori mai eficient decât în cazul curățării manuale. 

Mai rapid decât metodele obișnuite (de exemplu, pensarea). Cu cele 200 de mișcări de smulgere pe secundă, acest epilator facial este mult mai eficient și mai rapid decât o pensetă. Perfect pentru bărbie, buza superioară, frunte și întreținerea formei sprâncenelor.

Sistem de utilizare în mediu umed și uscat. Curăță-ți porii în profunzime la fiecare duș. Peria Braun FaceSpa Pro este 100% rezistentă la apă și o poți utiliza la fiecare duș pentru curățarea delicată și eficientă a porilor. Aceasta a fost testată dermatologic și este aprobată pentru utilizare zilnică, chiar și pentru pielea sensibilă.

Temporizator de tratament. Tratează fiecare zonă timp de 20 de secunde. Aparatul va vibra când este timpul pentru schimbarea zonei de tratament Detectare inteligentă a capului. Sitemul de detectare a capului asigură performanțe optime indiferent de accesoriul utilizat.

Baterie reîncărcabilă. Astfel aparatul FaceSpa Pro este întotdeauna pregătit de utilizare

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului