Epilator Braun 852 [Gama FaceSpa Red]

COD: 81574419
Stoc epuizat

Braun Face. Primul sistem din lume cu epilator facial și perie de curățare. Oferă-i feței tale o strălucire perfectă.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

Cap subțire al epilatorului pentru precizie maximă. Designul atrăgător și compact al epilatorului facial Braun îți permite să îl folosești precum un rimel, cu precizie și control maxim. Acesta îndepărtează firele de păr de la rădăcină, lăsând în urmă o piele fără fire de păr timp de patru săptămâni.

10 microorificii captează cele mai fine fire de păr (0,02 mm). Atât de ușor, ești gata cât ai clipi. Capul ultrasubțire are 10 microorificii care captează cele mai fine fire de păr, cu circumferința până la 0,02 mm.

Mai rapid decât metodele obișnuite (de exemplu, pensarea). Epilatorul facial Braun îndepărtează firele de păr de la rădăcină, lăsând în urmă o piele fără fire de păr timp de patru săptămâni. În plus, cu cele 200 de mișcări de smulgere pe secundă, acest epilator facial este mult mai eficient și mai rapid decât o pensetă.

Perie facială sonică. Curăță-ți porii în profunzime cu peria facială. Redă tenului puritatea și strălucirea prin îndepărtarea machiajului și a impurităților de șase ori mai bine decât ai face-o manual. Epilatorul facial Braun nu îți readuce doar strălucirea tenului, ci crește și eficiența cremelor aplicate pe față.

Curăță și exfoliază cu sute de microoscilații. Cu sute de microoscilații, peria de curățare facială Braun este de șase ori mai eficientă decât exfolierea manuală, curățând și exfoliind pielea cu delicatețe.

Perie pentru piele foarte sensibilă pentru un plus de delicatețe. Placa unică de revitalizare a pielii asigură un masaj facial blând pentru stimularea circulației sângelui și ajută la îmbunătățirea aspectului pielii. Împreună cu peeling-ul blând, asigură o piele mai fină și cu aspect mai tânăr după doar 3 tratamente.

Peria pentru exfoliere asigură o piele cu aspect mai tânăr. Peria pentru exfoliere îndepărtează în mod eficient pielea moartă și uscată, aducând în prim plan celule epiteliale proaspete, cu o strălucire naturală. Prezintă două tipuri de peri dispuși sub formă de cupă, care păstrează cremele de peeling la interior în timpul utilizării.

Sistem de utilizare în mediu umed și uscat. Curăță-ți porii în profunzime ca parte a rutinei la duș Peria Braun Face este 100% rezistentă la apă și o poți utiliza la fiecare duș pentru curățarea delicată și eficientă a porilor. Aceasta a fost testată dermatologic și este aprobată pentru utilizare zilnică, chiar și pentru pielea sensibilă.

Conţinutul cutiei.

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului