produse

Epilator BRAUN Silk-épil SensoSmart 7/700, Wet&Dry&Shower, Fără fir, Picioare și corp, Micro-grip 40 pensete, 3 accesorii, Li-Ion (uz 50min,reînc. 2h), 100% impermeabil, Iluminare, Husă, 72dBA

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
Tip: Free Pickup & Return
COD: 81646969
EAN: 4210201190516
Lansat în: Q1 2018

Documente oficiale

Descriere

Epilatorul Braun Silk-épil 7 Wet & Dry asigură cea mai delicată epilare de la Braun. Cu tehnologia inovatoare SensoSmart™, epilatorul ghidează procesul de epilare și îndepărtează chiar și mai mult păr dintr-o singură trecere. Tehnologia MicroGrip îndepărtează fire de păr de 4 ori mai scurte pe care ceara nu le poate înlătura. Fără fir și cu sistemul de utilizare în mediu umed și uscat, epilatorul poate fi folosit în cadă sau sub duș pentru îndepărtarea părului cu blândețe. Vine cu 3 articole suplimentare, inclusiv capac pentru contactul cu pielea și săculeț.

SensoSmart™. Un senzor inteligent ghidează procesul de epilare, asigurând aplicarea nivelului necesar de presiune, pentru a îndepărta și mai multe fire de păr cu o singură trecere.
Dispozitiv eficient de prindere a firelor de păr. 40 de pensete concepute special îndepărtează fire de păr de numai 0,5 mm pentru o eficiență sporită.
Sistem de masaj de înaltă frecvență. Stimulează pielea pentru o experiență mai confortabilă.
Cap pivotant. Capul pivotant permite epilatorului Braun Silk-épil 7 să urmărească orice contur al corpului, pentru un contact mai bun cu pielea și o epilare și mai delicată.
Sistem de utilizare în mediu umed și uscat. Epilatorul Braun Silk-épil 7 este 100% rezistent la apă. Pentru un plus de confort și o epilare mai ușoară în apă caldă, îl poți folosi cu încredere în cadă sau sub duș.
SoftLift Tips. Capetele SoftLift Tips® ridică eficient părul de la nivelul pielii și îl ghidează către pensete pentru a fi eliminat.
Sistem de iluminare inteligentă. Nu rata nimic. Sistemul de iluminare inteligentă indică cele mai fine fire de păr pentru o îndepărtare perfectă a părului.
Baterie de durată. Se încarcă în 2 ore pentru 50 de minute de utilizare. Folosește-l fără fir sub duș sau în cadă.
2 setări pentru viteză. Viteza 1 pentru epilare foarte delicată, viteza 2 pentru o epilare foarte eficientă.
100% rezistent la apă. Curățare ușoară sub jet de apă, utilizare comodă în cadă sau sub duș.
Funcții recomandate de medicii dermatologi. Epilatoarele Silk-épil sunt recomandate ca fiind soluția delicată de epilare cu rezultate durabile, datorită combinației unice între funcțiile de calmare a pielii.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.