produse

Aparat de ras electric umed și uscat Philips BRL170/00 [Gama SatinShave Prestige]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: BRL170/00
Date brute
G: 0,30kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20epilatoare%20ipl%20aparate%20de%20tuns%20aparate%20de%20ras.jpg
 

Cel mai avansat sistem de radere al nostru, pentru o radere de precizie maximă. Lamele flexibile curbate sunt cu 75% mai eficiente decât lamele de epilare tradiţionale*. Sub folia protectoare, îţi urmăresc contururile, pentru o epilare de precizie maximă.

Cap flexibil în mai multe direcţii, cu suprafaţă dublă de ras, pentru mai puţine fire de păr ratate. Pe măsură ce ghidezi aparatul de ras pe suprafaţa corpului, capul flexibil în mai multe direcţii cu suprafaţă flotantă de ras şi gât flexibil se mişcă împreună cu tine, pentru a menţine contactul optim cu pielea. Suprafeţele duble de ras te ajută să ratezi mai puţine fire de păr.

Pernuţe moi şi confortabile, pentru o senzaţie fină a pielii. Pernuţele moi şi confortabile aflate de fiecare parte a capului de ras asigură o glisare lină şi o senzaţie delicată pielii, în special în zonele curbate.

Lamele de tuns cu capete rotunjite şi barele de protecţie protejează de zgârieturi. Lamele de tuns cu capete rotunjite şi barele de protecţie îţi protejează pielea de zgârieturi, pentru o epilare confortabilă.

Ultilizare umedă şi uscată. Pentru utilizare delicată şi comodă la duş sau în cadă, cu mâner anti-alunecare, pentru utilizare optimă umedă sau uscată.

Indicator baterie. Indicatorul bateriei iluminează când aparatul de ras se încarcă, bateria este încărcată complet sau bateria este aproape descărcată.

Primul epilator cu mâner în formă de S. Mânerul ergonomic în formă de S este uşor de manevrat, oferind control maxim, acces mai bun şi mişcări precise, pe toată suprafaţa corpului.

încărcare rapidă în 5 min. Încărcare rapidă de 5 minute, pentru o radere completă.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.