produse

Epilator IPL BRAUN Silk-expert Pro 5 PL5014, Picioare-Corp-Față, Cu fir, 400.000 impulsuri, Intensitate 10 niveluri, Moduri confort 3, SensoAdapt cu protecție UV, Husă, Venus Extra Smooth

Stoc epuizat

Fabricat in*:

United Kingdom
Regatul Unit
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
Tip: Free Pickup & Return
COD: 81677894
EAN: 4210201212348
Lansat în: Q1 2019

Documente oficiale

Descriere

Braun Silk-expert Pro 5 este cel mai sigur, rapid și eficient aparat cu IPL Braun pentru reducerea vizibilă a părului în doar 4 săptămâni.
Se adaptează în mod automat și continuu culorii pielii tale pentru a asigura un echilibru optim între eficiență și siguranță.
¹Testat pe gambe, axile și zona inghinală, conform programului de tratament, rezultatele pot fi diferite de la o persoană la alta.
²Eficiență bazată pe dimensiunea și energia fasciculului, precum și pe viteza de deplasare a aparatului, tehnologie de siguranță comună cu Cyden.

Epilator-IPL-Braun-Silk-expert-PRO-5-PL50140.jpg

Caracteristici esențiale:
-400.000 impulsuri luminoase.
10 niveluri de intensitate (cu 30% mai mult față de versiunea anterioară a aparatului Silk-expert 5) înseamnă echivalentul a 22 de ani de tratament, cele 10 niveluri de intensitate asigură obținerea intensității optime a luminii pentru nuanța pielii tale.

-Cel mai sigur IPL Braun datorită tehnologiei SensoAdapt™.¹ Culoarea pielii variază pe suprafața corpului; senzorul SensoAdapt™ (cu protecție UV) citește continuu culoarea pielii și ajustează intensitatea impulsului pentru îndepărtarea vizibilă sigură și eficientă a părului nedorit. Eficiență bazată pe dimensiunea și energia fasciculului, precum și pe viteza de deplasare a aparatului, tehnologie de siguranță comună cu Cyden.

-Modul Alunecare și modul Ștampilă. Modul Alunecare declanșează mai multe impulsuri, pentru un tratament rapid, în timp ce modul Ștampilă este mai precis, fiind potrivit pentru zonele mai mici și mai sensibile.

-Cel mai rapid aparat cu IPL. Îți poți epila ambele picioare în mai puțin de 5 minute la cel mai scăzut nivel de energie, de 2 ori mai rapid decât versiunea anterioară a aparatului Silk-expert 5. -Testat clinic, testate clinic de experți, tratamentele sunt blânde și practic nedureroase.

-Husă, pentru depozitarea și transportul aparatului tău IPL. Recomandat de Skin Health Alliance, produs acreditat dermatologic și certificat ca sigur pentru piele de către o organizație internațională de prestigiu din domeniul sănătății pielii, care lucrează cu dermatologi și oameni de știință.

-3 moduri de confort: Normal, delicat sau foarte delicat, setările delicat și foarte delicat reduc nivelul de energie pentru începători sau zone sensibile, putere continuă, nu necesită baterii sau încărcare, pur și simplu conectezi aparatul și începi tratamentul.

-Planificați și urmăriți-vă tratamentele. Aplicatia Braun Silk · expert Pro folosește un plan intuitiv pentru a urmări progresul tratamentelor dvs. pentru rezultate perfecte, de asemenea, vă arată cum funcționează senzorul pentru tonul pielii SensoAdapt ™ în acțiune.

-Află dacă tratamentul cu IPL este potrivit pentru tine: Tratementul IPL este cel mai eficient pe tonuri de piele deschise până la medii, cu părul variînd de la blond natural la maro închis sau negru, tratamentul IPL este cel mai puțin eficient pe părul foarte blond, roșu, gri sau alb, unde există mai puțină melanină pentru a absorbi lumina.  

Aparat%20IPL%20BRAUN%20Silk-expert%20Pro%205%20PL5014-00.jpg

Specificații:
Zona corporală: față; corp; picioare; axila; inghinal.
Tip utilizare: uz casnic.
Utilizare: piele uscată.
Destinat pentru: epilare.
Tip funcționare: lumină intens pulsată.
Tip alimentare: la rețea.
Tip operare: cu fir.
Trepte de viteză: 10.
Numar impulsuri IPL: 400000.
Functii: smartlight; senzor de citire a nuanței pielii SensoAdapt.
Continut pachet: 1 x husă; 1 x cablu de alimentare; 1 x aparat de ras; 1 x epilator IPL.
Dimensiuni: lungime 98mm; înălțime 194mm; lățime 276mm.
Greutate: 1.11Kg.
Culoare: Alb/Auriu.
 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.