Aparat IPL pentru îndepărtarea părului Philips BRI956/00 [Gama Lumea Prestige]

COD: BRI956/00
Stoc magazin

Bucură-te de 6 luni* de piele fină, fără păr - Philips Lumea Prestige, cel mai puternic dispozitiv IPL al nostru, conceput pentru formele corpului tău şi pentru cea mai uşoară utilizare acasă. Accesoriile inteligente unice şi curbate se potrivesc perfect pe formele corpului tău şi adaptează programele de tratament pentru fiecare zonă a corpului.

Citeste descrierea completa
2.849,99 Lei -30%
mai ieftin cu 851,00 Lei
1.998,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Tehnologie IPL profesională la tine acasă, dezvoltată cu ajutorul dermatologilor. IPL înseamnă lumină intens pulsată. Philips Lumea aplică pulsaţii delicate de lumină la rădăcina firului de păr, punând foliculul într-o fază de repaus. Drept urmare, cantitatea de păr de pe corp se reduce în mod gradual. Repetarea tratamentului îţi lasă pielea frumoasă şi fără păr, fină la atingere. Tratamentul de prevenire a creşterii părului este sigur şi delicat, chiar şi în zonele sensibile. Philips Lumea este testat clinic şi dezvoltat cu ajutorul dermatologilor pentru un tratament uşor şi eficient, în confortul propriei locuinţe.

Tratament dovedit a fi sigur şi eficient. Studiile obiective arată o reducere de până la 92 % a părului după numai 3 tratamente**. Primele 4 tratamente trebuie efectuate o dată la 2 săptămâni, după care deja ar trebui să observi rezultatele dorite. Pentru a-ţi menţine rezultatele, nu trebuie decât să retuşezi o dată la 4 săptămâni. După numai 8 tratamente de retuşare, te poţi bucura de 6 luni fără păr*. Pentru a mări această imagine, fă clic pe imaginea din galeria de imagini din partea de sus a acestei pagini.

Adecvat pentru o largă varietate de tipuri de păr şi de piele. Philips Lumea Prestige acţionează eficient, uşor şi sigur pe o gamă largă de tipuri de păr şi de piele. Funcţionează pe păr natural blond închis, şaten şi negru şi pe tonuri de piele variind de la piele foarte albă la cafeniu închis. Ca şi alte tratamente bazate pe IPL, Philips Lumea nu poate fi utilizat pentru a trata păr alb/grizonat, blond deschis şi roşcat şi nu este potrivit pentru piele foarte închisă la culoare. Acest lucru se datorează contrastului înalt necesar între pigmentul culorii părului şi pigmentul nuanţei pielii.

Accesoriile inteligente adaptează tratamentul pentru fiecare zonă a corpului. Părul şi curbele sunt diferite de la o zonă a corpului la alta, aşa că fiecare zonă trebuie tratată diferit pentru a obţine cele mai bune rezultate. Philips Lumea Prestige are accesorii inteligente unice şi curbate pentru corp (picioare, braţe, abdomen) şi faţă (buza superioară, bărbie). Fiecare accesoriu inteligent diferă de celelalte prin diverse combinaţii de formă, dimensiune a ferestrei şi filtru şi, când este montat pe dispozitiv, iniţiază un program de tratament personalizat pentru respectiva zonă a corpului. Această combinaţie de design bine gândit şi tratament personalizat permite un tratament eficient şi sigur chiar şi pe zonele delicate sau sensibile.

Accesoriu de dimensiuni medii pentru zona axilară, cu formă curbată în afară. Accesoriul special curbat este conceput pentru a trata părul greu accesibil din zona axilară, cu o dimensiune a ferestrei de 3 cm². Atunci când este montat pe dispozitiv, acest accesoriu inteligent declanşează un tratament personalizat pentru zona axilară. 86 % dintre femei sunt mulţumite de reducerea părului din zona axilară***.

Accesoriu curbat pentru zona inghinală cu filtru suplimentar. Acest accesoriu este curbat, cu o dimensiune a ferestrei de 3 cm², şi dispune de un filtru transparent suplimentar. Tratamentul cu lumină este ajustat automat pentru zona inghinală atunci când accesoriul inteligent este montat pe dispozitiv. 78 % dintre femei sunt mulţumite de reducerea părului din zona inghinală***.

Accesoriu de dimensiuni mari pentru corp, cu formă curbată în interior. Accesoriul pentru corp are cea mai mare fereastră de tratament (4,1 cm²), fiind perfect pentru tratarea rapidă a unor zone extinse ale corpului, cum ar fi picioarele, braţele şi abdomenul. Forma curbată în interior urmează îndeaproape contururile corpului, pentru un contact optim cu pielea. Atunci când este montat pe dispozitiv, acest accesoriu inteligent declanşează automat un tratament personalizat potrivit pentru aceste zone ale corpului. 83 % dintre femei sunt mulţumite de reducerea părului de pe picioare***.

Accesoriu precis pentru faţă cu filtru suplimentar. Pentru a-ţi trata cu delicateţe, dar eficient părul de pe faţă, accesoriul a fost atent proiectat cu o fereastră mică şi plată de 2 cm² pentru utilizare precisă pe buza superioară, bărbie şi linia maxilarului. Dispune de un filtru suplimentar integrat, iar când este montat pe dispozitiv, accesoriul inteligent va adapta automat tratamentul cu lumină pentru a fi potrivit pentru faţă. 84 % din femei sunt mulţumite de reducerea părului de pe faţă***.

Cu senzor SmartSkin. Philips Lumea Prestige are 5 setări de energie şi te ajută să selectezi una, cu ajutorul senzorului SmartSkin. Senzorul SmartSkin indică cea mai confortabilă setare pentru femeile care au o nuanţă a pielii similară cu a ta.

Utilizează aparatul cu sau fără fir. Philips Lumea Prestige poate fi utilizat atât cu fir, cât şi fără. Pentru suprafeţele mari, cum ar fi picioarele, îţi recomandăm să foloseşti dispozitivul cu fir, pentru un tratament mai rapid, fără întreruperi. Când tratezi zone mai mici sau greu accesibile, cum ar fi faţa, zonele axilare sau zona inghinală, foloseşte dispozitivul fără fir, pentru a te bucura de libertate de mişcare.

Aplicaţia GRATUITĂ Lumea, un consultant personal mereu disponibil. Aplicaţia Lumea se poate descărca gratuit şi oferă o experienţă IPL unică şi personalizată – doar pentru tine. Este consultantul tău personal, care îţi permite să profiţi la maximum de dispozitivul Lumea şi să îl utilizezi corect pentru a obţine rezultate pe termen lung. Aplicaţia te ajută să-ţi creezi planul de tratament personalizat pentru fiecare zonă a corpului, cu indicaţii şi recomandări în timpul fiecărui tratament. Nu trebuie decât să verifici periodic aplicaţia pentru a te asigura că eşti la curent cu toate notificările sau mementourile.

Fără piese de schimb, fără costuri ascunse. Philips Lumea este soluţia completă, gata de utilizare, direct din cutie. Nu necesită cartuşe de înlocuire sau geluri.

* - Rezultat mediu pe picioare: 78 % după 12 tratamente, studiu obiectiv pe 48 de femei din Ţările de Jos şi Austria.
** - Reducere a părului de până la 92 % după 3 tratamente dacă se respectă programul de tratament, măsurată pe picioare; rezultatele pot varia de la o persoană la alta.
*** - Studiu realizat în Ţările de jos şi Austria, pe 46 de femei, după 3 tratamente în zona axilară, zona inghinală şi pe picioare şi după 2 tratamente pe faţă.

Manual de utilizare Philips Lumea BRI956/00

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Datele tehnice

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului