produse

Aparat IPL BRAUN PL5124, Gama Silk-expert Pro 5, Reducere în 4 săptămâni, SensoAdapt cu protecție UV, 400.000 impulsuri, 10 nivele, Cap de precizie (față, bikini, subraț), Husă (White Gold)

Stoc epuizat

Fabricat in*:

United Kingdom
Regatul Unit
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81687975
EAN: 4210201234470
Date brute
G: 1,50kg

Descriere

landing-pages_partener-braun.jpg

Cel mai sigur aparat cu IPL, datorită tehnologiei SensoAdapt™. Culoarea pielii variază pe suprafața corpului; senzorul SensoAdapt™ (cu protecție UV) citește continuu culoarea pielii și ajustează intensitatea impulsului pentru îndepărtarea definitivă sigură și eficientă a părului nedorit.

¹ Eficiență bazată pe dimensiunea și energia fasciculului, precum și pe viteza de deplasare a aparatului. Tehnologie de siguranță comună cu Cyden.

400.000 impulsuri luminoase. 10 niveluri de intensitate. 400.000 de impulsuri (cu 30% mai mult față de versiunea anterioară a aparatului Silk-expert 5) înseamnă echivalentul a 22 de ani de tratament. Cele 10 niveluri de intensitate asigură obţinerea intensității optime a luminii pentru nuanța pielii tale.

Cap de precizie. Capul de precizie vă permite să trataţi zone mai mici sau mai mai delicate cum ar fi faţă, linia bikini și axilă.

Modul Alunecare și Modul Ştampilă. Modul Alunecare declanșează mai multe impulsuri, pentru un tratament rapid, în timp ce Modul Ștampilă este mai precis, fiind potrivit pentru zonele mai mici și mai sensibile.

Cel mai rapid aparat cu IPL. Îți poți epila ambele picioare în mai puţin de 5 minute la cel mai scăzut nivel de energie. De 2 ori mai rapid decât versiunea anterioară a aparatului Silk-expert 5.

Testat clinic. Testat clinic de către experţi, tratamentele sunt delicate şi aproape lipsite de durere.

3 accesorii: cap de precizie, aparat de ras Venus și husă premium.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.