produse

Aparat IPL pentru îndepărtarea părului Braun BD3005 [Gama Silk Expert] Body Face + Husă călătorie, 250.000 impulsuri

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81625584

Descriere

landing-pages_partener-braun.jpg

Tratamente sigure si eficiente. Braun Silk-expert IPL este singurul aparat IPL cu senzor de citire a nuantei pielii SensoAdapt™. Acest senzor citeşte în mod continuu nuanţa pielii în timpul utilizării (80x pe secunda), şi adaptează în mod automat intensitatea luminii la cea mai bună setare de energie pentru pielea dumneavoastră. Acest lucru asigură un tratament sigur, eficient şi elimină necesitatea de a seta manual aparatul în funcţie de nuanţa pielii, consultând tabele complicate de potrivire a culorilor pe care alte aparate le solicită.

Mod delicat. Începatorii au posibilitatea de a selecta modul delicat, care foloseşte o intensitate mai scăzută a luminii. Totodata este ideal pentru tratarea zonelor sensibile, cum ar fi linia bikinilor sau axila.

250 000 de impulsuri. Oferă tratamente echivalente cu 12 ani de tratamente corporale complete.

Mod de alunecare. Declansează mai multe impulsuri pentru un tratament IPL rapid şi eficient cu mai puţine zone omise.

Putere non-stop. Nu necesită baterii sau încărcare, pur şi simplu conectaţi aparatul la o sursă de curent şi începeţi tratamentele. În plus nu există becuri sau geluri ce necesită schimbare.

Silk-expert IPL este cel mai eficient pe nuanţele de piele de la deschise la medii cu păr de culoare blond natural până la şaten închis sau negru. Dispozitivul este cel mai puţin eficient pe firele de păr foarte blonde, roşcate, gri sau albe, unde cantitatea mică de melanina nu absoarbe lumina.

Caracteristici principale:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.