produse

Aparat IPL BRAUN Silk-expert Pro 3 PL3011

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81677832
EAN: 4210201211075

Descriere

300.000 de impulsuri luminoase. 3 niveluri de intensitate. 300.000 de impulsuri (cu 20% mai mult față de versiunea anterioară a aparatului Silk-expert 3) înseamnă echivalentul a 16 ani de tratament. Cele 3 niveluri de intensitate îți garantează că lumina se adaptează culorii pielii tale.

Cel mai sigur aparat cu IPL, datorită tehnologiei SensoAdapt™. Culoarea pielii variază pe suprafața corpului; senzorul SensoAdapt™ (cu protecție UV) citește continuu culoarea pielii și ajustează intensitatea impulsului pentru îndepărtarea definitivă sigură și eficientă a părului nedorit.

Modul Alunecare și modul Ștampilă. Modul Alunecare declanșează mai multe impulsuri, pentru un tratament rapid, în timp ce modul Ștampilă este mai precis, fiind potrivit pentru zonele mai mici și mai sensibile.

Testat clinic. Testate clinic de experţi, tratamentele sunt blânde şi practic nedureroase.

Recomandat de Skin Health Alliance. Produs acreditat dermatologic și certificat ca sigur pentru piele de către o organizație internațională de prestigiu din domeniul sănătății pielii, care lucrează cu dermatologi și oameni de știință.

2 moduri de confort. Moduri Normal și Delicat. Modul Delicat este ideal pentru începători.

Putere continua. Nu necesită baterii sau încărcare. Pur și simplu conectezi aparatul și începi tratamentul.

Conţinut pachet: 1x epilator IPL Braun PRO 3, 1x cap epilator, 1x husa transport/depozitare, 1x aparat de ras Venus.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.