produse

Set de 2 periuţe de dinţi electrice Philips ProtectiveClean 4300 HX6800/35, Până la 62k mișcări pe minut, 1 mod, 2 intensități, EasyStart, BrushSync, QuadPacer, Li-Ion (uz 2 săpt), Black and Pastel Pink

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: HX6800/35
EAN: 8710103919971
Lansat în: Q3 2018
Date brute
G: 0,74kg
L: 11,40cm
l: 16,80cm
Î:23,50cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Accesorii

Set de 2 capete standard Philips Sonicare W2 Optimal White HX6062/10
69,99 Lei
Set de 2 capete standard Philips Sonicare W2 Optimal White HX6062/13
69,99 Lei
Set de 4 capete standard Philips Sonicare W2 Optimal White HX6064/10
119,99 Lei
Set de 4 capete standard Philips Sonicare W2 Optimal White HX6064/11
119,99 Lei
Set de 5 capete standard Philips Sonicare W2 Optimal White HX6065/10
119,99 Lei
Set de 8 capete standard Philips Sonicare W2 Optimal White HX6068/12
189,99 Lei
Set de 8 capete standard Philips Sonicare W2 Optimal White HX6068/13
189,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Îndepărtează de până la 7 ori mai multă placă bacteriană cu capul de periere InterCare*. Ataşează capul de periere InterCare pentru a îmbunătăţi sănătatea gingiilor în doar 2 săptămâni. Perii foarte lungi îndepărtează mai multă placă bacteriană din zonele greu accesibile şi din spaţiile interdentare, pentru gingii sănătoase.

Te anunţă când apeşi prea tare. Se poate să nu observi că periajul este prea intens, dar periuţa ta de dinţi nu va trece asta cu vederea. Dacă începi să aplici presiune pe gingii, periuţa de dinţi va emite un sunet intermitent pentru a-ţi aminti să reduci presiunea.

Sigură şi delicată pe zonele sensibile, lucrările ortodontice şi dentare. Îţi garantăm o experienţă sigură de periere a dinţilor: tehnologia noastră sonică este adecvată pentru utilizare cu aparate dentare, plombe, coroane şi faţete dentare, ajută la prevenirea cariilor şi îmbunătăţeşte sănătatea gingiilor.

Tehnologie sonică avansată Philips Sonicare. Tehnologia sonică avansată Philips Sonicare mobilizează apă între dinţi, iar mişcările sale de periere desprind şi îndepărtează placa bacteriană pentru o curăţare zilnică excepţională.

Ştii întotdeauna când să înlocuieşti capetele de periere. Toate capetele de periere se uzează în timp. Tehnologia noastră BrushSync monitorizează cât timp ai folosit capul de periere şi cât de intens a fost periajul. Când este timpul să-l înlocuieşti, te va anunţa printr-un indicator luminos pe mâner şi un semnal sonor scurt. Astfel, poţi avea siguranţa că obţii rezultate optime de la capul de periere.

Încurajare pentru un periaj temeinic. QuadPacer te anunţă când ai acordat timpul optim fiecărei zone a gurii, în timp ce Smartimer te înştiinţează când s-au scurs cele două minute de periaj recomandate.

Conectează mânerul inteligent al periuţei şi capetele de periere inteligente. O tehnologie cu microcip care detectează şi sincronizează capul de periere inteligent cu mânerul inteligent. Mânerul inteligent şi capul de periere inteligent reprezintă o combinaţie puternică care permite mementouri de înlocuire inteligente.

Un mod excelent de a te obişnui cu noua ta periuţă de dinţi. Poate dura puţin să te obişnuieşti cu ceva nou. De aceea, programul nostru cu pornire uşoară îţi oferă opţiunea creşterii uşoare, treptate a puterii de periere pe parcursul primelor 14 utilizări ale noii periuţe de dinţi.

Îţi face călătoria mai uşoară. Tocul nostru premium de transport îţi permite să depozitezi igienic periuţa de dinţi, în timp ce baza noastră de încărcare compactă menţine bateria încărcată în timpul deplasărilor. Beneficiezi de două săptămâni de utilizare regulată la o singură încărcare completă, încărcătorul fiind util pentru călătorii mai lungi.

Articole incluse: mâner - 2 ProtectiveClean, capete de periere - 2 InterCare, toc de transport – 2, încărcător -1.

*faţă de o periuţă manuală.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.