produse

Periuţă de dinţi electrică Philips Sonicare For Kids HX6322/04, Până la 62k mișcări pe minut, 2 moduri, 2 intensități, Li-Ion (uz 2 săpt,reînc 16h), Mâner cauciucat, Bluetooth, Aplicație educativă, Aqua

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: HX6322/04
EAN: 8710103770251
Lansat în: Q1 2016
Date brute
G: 0,38kg
L: 6,40cm
l: 11,10cm
Î:22,00cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Accesorii

Set de 2 capete standard Philips Sonicare For Kids HX6042/33
64,99 Lei
Set de 2 capete compacte Philips Sonicare For Kids HX6032/33
64,99 Lei
Set de 4 capete standard Philips Sonicare For Kids HX6044/33
104,99 Lei
Set de 4 capete compacte Philips Sonicare For Kids HX6034/33
104,99 Lei
Încărcător de voiaj Philips HX6100 CRP241/01
69,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Un început interesant pentru obiceiuri sănătoase în viaţă. Bluetooth® încorporat. Aplicaţie de consiliere. 2 capete de periere. 2 moduri.

Aplicaţia interactivă entuziasmează copiii cu privire la perierea dinţilor. Aplicaţia Philips Sonicare For Kids se sincronizează cu periuţa de dinţi sonică a copilului tău, pentru a-l ajuta să înveţe despre igiena orală prin joacă. Antrenorul de periere al copilului tău îl provoacă să se perieze un timp mai îndelungat şi într-un mod mai eficient. Fiecare sesiune începe cu instrucţiuni vizuale clare despre tehnici de periere corecte, iar monitorul de progres al aplicaţiei urmăreşte performanţele totale. Copiii învaţă în timp ce se distrează, iar părinţii pot vedea cât de bine se descurcă aceştia între controalele la medicul stomatolog.

98% dintre persoane spun că este mai uşor să convingi copiii să îşi perieze dinţii mai bine şi mai mult. Cu periuţa de dinţi şi cu aplicaţia Philips Sonicare For Kids, copiii pot descoperi cum să îşi perieze corect dinţii pe cont propriu. Aplicaţia se sincronizează cu periuţa de dinţi prin Bluetooth, pentru a demonstra tehnici corecte de periere şi pentru a monitoriza evoluţia. Copiii pot vedea cât de bine îşi periază dinţii şi pot câştiga răsplăţi distractive pentru o treabă bine făcută. Educativ şi eficient, 98% dintre părinţii intervievaţi au spus că le este mai uşor să îşi convingă copiii să îşi perieze dinţii mai bine şi mai mult. Este modalitatea distractivă prin care copiii îşi dezvoltă obiceiuri sănătoase de igienă orală, care vor rezista toată viaţa.

Răsplăţi distractive pentru sesiuni de periere de succes. Periuţa de dinţi şi aplicaţia Philips Sonicare For Kids aduc un nou nivel de distracţie perierii dinţilor. Personajul principal din aplicaţie este Sparkly, căruia îi place foarte mult să aibă dinţii curaţi. Copiii au grijă de Sparkly, iar antrenorul de periere al aplicaţiei îi provoacă să îşi perieze dinţii mai bine şi mai mult. De fiecare dată când copilul tău îşi periază dinţii bine, Sparkly devine mai vesel şi fiecare sesiune de periere de succes este răsplătită. Copiii pot debloca accesorii pentru a-l personaliza pe Sparkly sau pot câştiga mâncare pentru Sparkly, căruia îi place să mănânce sănătos. Părinţii pot chiar alege răsplăţi pe care le pot include în aplicaţie.

Menţine evidenţa timpului de periere chiar şi atunci când nu utilizezi aplicaţia.  Cu periuţa de dinţi cu Bluetooth Philips Sonicare For Kids, funcţia Quadpacer a aplicaţiei monitorizează sesiunile de periere în timp real. Recunoaşte când începe, se întrerupe sau se finalizează o sesiune de periere. Iar datorită unei memorii integrate şi unei etichete orare pe mânerul periuţei, poţi chiar salva detaliile a până la 20 de sesiuni când nu utilizezi aplicaţia. Data viitoare când foloseşti aplicaţia împreună cu mânerul, detaliile acelor sesiuni se sincronizează cu calendarul aplicaţiei. Răsplăţi pentru sesiuni de periere de succes pot fi încă revendicate, iar copilul tău poate vedea cu uşurinţă cât a progresat.

KidTimer şi KidPacer, pentru o viaţă întreagă de periere corectă. Pentru a încuraja o rutină adecvată de periere, periuţa de dinţi electrică, cu Bluetooth Sonicare For Kids se conectează cu aplicaţia şi ajută copiii să mărească treptat timpul de periere. Scopul este de a ajunge la cele două minute, recomandate de medicii stomatologi. Când foloseşti aplicaţia, copiii pot mima antrenorul de periere al aplicaţiei, pe măsură ce acesta periază cu atenţie fiecare parte a gurii. Antrenorul de periere îţi va încuraja copilul să mărească timpul petrecut pe fiecare zonă. Pe măsură ce copilul tău îşi va peria dinţii mai mult, va fi recompensat de Sparkly, care este mulţumit de dinţii foarte curaţi. Este un antrenament distractiv, pentru o viaţă întreagă de periere corectă a dinţilor.

Acţiunea de curăţare dinamică Sonicare antrenează fluidele printre dinţi.  Pe măsură ce copiii învaţă să îşi perieze dinţii, tehnologia noastră se ocupă de restul. Acţiunea unică, dinamică a unei periuţe de dinţi electrice Philips Sonicare ajunge cu delicateţe şi eficienţă în zonele dintre dinţi şi de-a lungul gingiilor. Cu peste 500 de mişcări pe secundă, puterea curăţării sonice compensează pentru tehnicile în dezvoltare, pe măsură ce copiii învaţă să îşi perieze mai bine dinţii. Această tehnologie face ca periuţa de dinţi Philips Sonicare For Kids să fie cu până la 75% mai eficientă decât periuţele de dinţi convenţionale, ceea ce are drept urmare controale cu mai mult succes la medicul stomatolog.

Etichete interschimbabile distractive pentru personalizare.  Etichetele distractive pentru mâner permit copiilor să îşi aleagă aspectul periuţei de dinţi. Cu opt modele interschimbabile în interiorul fiecărei cutii a produsului, copiii pot oferi periuţei de dinţi un aspect nou, oricât de des vor. Împreună cu opţiunea de a personaliza aspectul personajului din aplicaţie, experienţa Philips Sonicare For Kids se rezumă la a face din igiena orală o activitate antrenantă şi distractivă, oricând.

2 moduri de periere cu intensităţi diferite oferă o curăţare delicată şi eficientă.  Cu două moduri de putere pentru copii, această periuţa de dinţi electrică asigură o curăţare adecvată pentru diferite vârste; un mod inferior pentru copii mai mici şi unul superior pentru copii mai mari.

Sunt disponibile 2 dimensiuni ale capului de periere. Această periuţă de dinţi electrică Philips Sonicare este însoţită de 1 cap de periere standard. Un cap de periere de dimensiuni mici poate fi achiziţionat separat. Dimensiunile capetelor de periere Philips Sonicare for Kids sunt proiectate special, pentru a curăţa delicat şi a proteja dinţii în creştere.

Model cu prindere multiplă pentru părinţi şi copii.  Designul ergonomic permite copiilor să îşi perieze dinţii pe cont propriu sau ajutaţi de părinţi. Fiecare periuţă de dinţi Philips Sonicare For Kids dispune de un mâner cu design inteligent, care permite copiilor şi părinţilor să perieze împreună, dacă doresc. Mânerul ferm permite mâinilor mai mici să manevreze mânerul cu uşurinţă, iar designul spaţios lasă loc de ajutor din partea părinţilor, dacă este cazul. Designul ferm al mânerului permite copiilor să depoziteze periuţa în poziţie verticală sau să aplice pastă de dinţi când periuţa este la orizontală.

Capul de periere cauciucat este conceput pentru protejarea dinţilor celor mici.  Capul de periere cauciucat al acestei periuţe de dinţi electrice este conceput pentru a proteja dinţii în creştere.

Preferat de dentişti pentru proprii copii. 91 % dintre medicii dentişti care sunt părinţi preferă Philips Sonicare For Kids pentru proprii lor copii.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.