produse

Periuţă de dinţi sonică electrică Philips HX8911/01 [Gama Sonicare HealthyWhite+]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HX8911/01
Date brute
G: 0,47kg

Descriere

magNET.ro este Partener Philips - periute electrice
 

Elimină până la 100% mai multe pete în numai 1 săptămână*.  2 moduri. 6 setări personalizabile. 1 cap de periere.

Elimină cu până la 100% mai multe pete decât o periuţă de dinţi manuală*. Această periuţă de dinţi Philips Sonicare elimină cu până la 100% mai multe pete, pentru dinţi mai albi în doar 1 săptămână.

Cap de periere DiamondClean pentru cea mai bună albire. Capetele de periere DiamondClean, cele mai bune capete de periere pentru albire de la Sonicare, au peri cu rigiditate medie, în formă de romb, care înlătură eficient, dar totuşi delicat placa bacteriană. Această periuţă de dinţi electrică Philips Sonicare oferă o curăţare excepţională şi dinţi mai albi în comparaţie cu o periuţă de dinţi manuală.

Mod Clean and White: s-a demonstrat că îndepărtează petele. Modul Clean cu durata de 2 minute oferă cea mai bună eliminare a plăcii bacteriene (timp de periere recomandat de medicii dentişti). Modul White îndepărtează petele de suprafaţă, albeşte şi lustruieşte dinţii. Îndepărtează petele cum sunt cele de cafea, ceai, tutun şi vin roşu. Albeşte dinţii cu 2 nuanţe în numai 2 săptămâni.

6 setări personalizabile.  Periuţa pentru îndepărtarea petelor Philips Sonicare îţi oferă posibilitatea să combini modurile de periere (modul Clean, modul White) şi 3 intensităţi pentru un confort maxim şi o curăţare optimă.

Elimină de până la 7 ori mai multă placă bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală.  Elimină cu până la 7 ori mai multă placă bacteriană din zonele greu accesibile decât o periuţă de dinţi manuală. Îmbunătăţeşte sănătatea gingiilor în doar două săptămâni Îmbunătăţeşte sănătatea gingiilor în doar două săptămâni Această periuţă de dinţi electrică Philips Sonicare oferă o curăţare optimă între dinţi şi de-a lungul gingiilor, pentru o îmbunătăţire a sănătăţii gingiilor în doar două săptămâni.

Cronometrul pentru interval Quadpacer încurajează perierea riguroasă. Cronometrul pentru interval de 30 de secunde indică momentul în care termini fiecare pătrime a gurii şi te avertizează să treci mai departe, oferind astfel o curăţare mai consistentă la nivelul întregii guri.

Cronometrul pentru două minute ajută la asigurarea timpului de periere recomandat. Cronometrul de 2 minute al acestei periuţe de dinţi Philips Sonicare îţi asigură timpul de periere recomandat de dentişti.

Tehnologie sonică avansată Philips Sonicare. Acţiunea dinamică unică a periuţei de dinţi Sonicare de la Philips ajunge delicat şi eficient adânc între dinţi şi de-a lungul liniei gingiei.

* faţă de o periuţă manuală. 

* pe baza a două perieri zilnice de două minute, în modul Clean.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.