produse

Periuţă de dinţi sonică electrică Philips HX6856/17 [Gama Sonicare ProtectiveClean 5100]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HX6856/17
Date brute
G: 0,51kg

Descriere

magNET.ro este Partener Philips - periute electrice
 

Îmbunătăţeşte sănătatea gingiilor cu până la 100 %*.Perii denşi, de înaltă calitate îţi oferă un periaj foarte delicat pentru a îndepărta placa bacteriană de-a lungul liniei gingiilor, îmbunătăţind sănătatea gingiilor cu până la 100 % mai mult decât o periuţă de dinţi manuală. În plus, vârful curbat special îţi permite să ajungi cu uşurinţă la dinţii din partea din spate a gurii.

Sigură şi delicată pe zonele sensibile, lucrările ortodontice şi dentare. Îţi garantăm o experienţă sigură de periere a dinţilor: tehnologia noastră sonică este adecvată pentru utilizare cu aparate dentare, plombe, coroane şi faţete dentare, ajută la prevenirea cariilor şi îmbunătăţeşte sănătatea gingiilor.

Tehnologie sonică avansată Philips Sonicare. Tehnologia sonică avansată Philips Sonicare mobilizează apă între dinţi, iar mişcările sale de periere desprind şi îndepărtează placa bacteriană pentru o curăţare zilnică excepţională.

Te anunţă când apeşi prea tare. Se poate să nu observi că periajul este prea intens, dar periuţa ta de dinţi nu va trece asta cu vederea. Dacă începi să aplici presiune pe gingii, periuţa de dinţi va emite un sunet intermitent pentru a-ţi aminti să reduci presiunea.

Conectează mânerul inteligent al periuţei şi capetele de periere inteligente. O tehnologie cu microcip care detectează şi sincronizează capul de periere inteligent cu mânerul inteligent. Mânerul inteligent şi capul de periere inteligent reprezintă o combinaţie puternică care permite mementouri de înlocuire inteligente.

Ştii întotdeauna când să înlocuieşti capetele de periere. Toate capetele de periere se uzează în timp. Tehnologia noastră BrushSync monitorizează cât timp ai folosit capul de periere şi cât de intens a fost periajul. Când este timpul să-l înlocuieşti, te va anunţa printr-un indicator luminos pe mâner şi un semnal sonor scurt. Astfel, poţi avea siguranţa că obţii rezultate optime de la capul de periere.

Încurajare pentru un periaj temeinic. QuadPacer te anunţă când ai acordat timpul optim fiecărei zone a gurii, în timp ce Smartimer te înştiinţează când s-au scurs cele două minute de periaj recomandate.

Îţi face călătoria mai uşoară. Tocul nostru premium de transport îţi permite să depozitezi igienic periuţa de dinţi, în timp ce baza noastră de încărcare compactă menţine bateria încărcată în timpul deplasărilor. Beneficiezi de două săptămâni de utilizare regulată la o singură încărcare completă, încărcătorul fiind util pentru călătorii mai lungi.

Alege din trei moduri. Această periuţă de dinţi îţi permite să îţi personalizezi periajul în funcţie de nevoile proprii, putând alege din trei moduri. Modul Clean este modul standard pentru curăţare superioară. White este modul ideal pentru îndepărtarea petelor de suprafaţă. Iar modul Gum Care adaugă un minut suplimentar de periere la putere redusă, pentru a putea masa uşor gingiile.

*faţă de o periuţă manuală

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.