produse

Periuţă de dinţi sonică electrică Philips HX6848/92 [Sonicare ProtectiveClean 4300]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HX6848/92

Descriere

Albeşte dinţii în numai o săptămână. Ataşează capul de periere W2 Optimal White pentru a elimina petele de suprafaţă şi a dezvălui un zâmbet mai alb. Cu perii săi centrali deşi pentru eliminarea petelor, s-a demonstrat clinic că albeşte dinţii în numai o săptămână.

Îmbunătăţeşte sănătate gingivală în numai 2 săptămâni. Capul de periere i InterCare dispune de peri deşi, foarte lungi şi de înaltă calitate pentru a îndepărta placa bacteriană din zonele interdentare greu accesibile. S-a dovedit clinic că reduce sângerarea şi inflamarea gingiilor în doar două săptămâni.

Un semnal discret pentru un periaj fără presiune. Pacienţii pot să nu observe că îşi periază dinţii prea intens, dar periuţa lor de dinţi nu va trece asta cu vederea. Dacă pacienţii încep să aplice presiune pe gingii, periuţa de dinţi va emite un sunet intermitent pentru a le aminti să reducă presiunea.

Plombe, coroane dentare sau zone sensibile? Nicio grijă. Îţi garantăm o experienţă sigură de periere a dinţilor: tehnologia noastră sonică este adecvată pentru utilizare cu aparate dentare, plombe, coroane şi faţete dentare, ajută la prevenirea cariilor şi îmbunătăţeşte sănătatea gingiilor.

Tehnologie sonică avansată Philips Sonicare. Tehnologia sonică avansată Philips Sonicare mobilizează apă între dinţi, iar mişcările sale de periere desprind şi îndepărtează placa bacteriană pentru o curăţare zilnică excepţională.

Pacienţii beneficiază la maximum de capetele lor de periere. Toate capetele de periere se uzează în timp. Avem însă soluţia: tehnologia noastră inteligentă de recunoaştere a capului de periere monitorizează cât timp pacienţii au folosit capul de periere şi cât de intens a fost periajul. Când este timpul să-l înlocuiască, sunt anunţaţi printr-un indicator luminos pe mâner. Astfel, pot avea siguranţa că obţin rezultate mereu optime de la capul de periere.

Încurajare pentru un periaj temeinic. QuadPacer anunţă pacienţii când au acordat timpul optim fiecărei zone a gurii, în timp ce Smartimer îi înştiinţează când s-au scurs cele două minute de periaj recomandate.

Conectează mânerul inteligent al periuţei şi capetele de periere inteligente. O tehnologie cu microcip care detectează şi sincronizează capul de periere inteligent cu mânerul inteligent. Mânerul inteligent şi capul de periere inteligent reprezintă o combinaţie puternică care permite mementouri de înlocuire inteligente.

Un mod excelent ca pacienţii să se obişnuiască cu noua periuţă de dinţi. Poate dura puţin să te obişnuieşti cu ceva nou. De aceea, programul nostru cu pornire uşoară oferă pacienţilor opţiunea creşterii uşoare, treptate a puterii de periere pe parcursul primelor 14 utilizări ale noii lor periuţe de dinţi.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.