Periuţă de dinţi sonică electrică Philips HX6762/35 [Gama Sonicare HealthyWhite]

COD: HX6762/35
Stoc epuizat

Dinţi mai albi, mai sănătoşi: Toţi apreciază un zâmbet strălucitor şi alb. Lasă albul natural al dinţilor tăi să strălucească. S-a demonstrat că periuţa de dinţi electrică HealthyWhite îndepărtează petele de zi cu zi în numai două săptămâni, utilizând în mod regulat modul curăţare şi albire.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este Partener Philips - periute electrice
 

Dinţi mai albi în mod natural cu ajutorul tehnologiei sonice. S-a dovedit că acţiunea de curăţare dinamică a acestei periuţe de dinţi şi contactul direct mai larg cu fiecare dinte îndepărtează petele de zi cu zi pentru a menţine albul natural al dinţilor.

Mod Clean and White: s-a demonstrat că îndepărtează petele. 2 minute în modul Clean cu 30 de secunde suplimentare în modul White pentru a te concentra asupra dinţilor vizibili din faţă. Îndepărtează petele de zi cu zi, precum cafeaua, ceaiul, tutunul şi vinul roşu. Albeşte dinţii cu 2 nuanţe în numai 2 săptămâni.*

Cap de periere DiamondClean pentru cea mai bună albire de la Sonicare. Capetele de periere DiamondClean, cele mai bune capete de periere pentru albire de la Philips Sonicare, au peri în formă de romb pentru a înlătura eficient, dar totuşi delicat, petele de la suprafaţă şi placa bacteriană. Îndepărtează petele acumulate de cafea, ceai, vin roşu, ţigări şi tutun în doar o săptămână.

Elimină de până la 7 ori mai multă placă bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală. Elimină cu până la 7 ori mai multă placă bacteriană din zonele greu accesibile decât o periuţă de dinţi manuală.

Program cu pornire uşoară pentru acomodarea la experienţa Sonicare. Creşte uşor puterea pe parcursul primelor 14 utilizări pentru a te acomoda cu experienţa periuţei electrice Philips Sonicare.

Cronometrul pentru interval Quadpacer încurajează perierea riguroasă. Cronometrul pentru interval de 30 de secunde indică momentul în care termini fiecare pătrime a gurii şi te avertizează să treci mai departe, oferind astfel o curăţare mai consistentă la nivelul întregii guri.

Gât înclinat al capului de periere pentru acces mai bun la dinţii din spate. Gâtul capului de periere înclinat în mod inedit al acestei periuţe de dinţi facilitează accesul la dinţii din spate, îndepărtând placa bacteriană din acele zone greu accesibile.

Siguranţă şi delicateţe dovedite clinic. Periuţa ta electrică de dinţi Philips Sonicare poate fi utilizată în siguranţă pe: aparate dentare (capetele de periere se uzează mai rapid când sunt utilizate pe aparate dentare), lucrări dentare (plombe, coroane, faţade dentare) şi pungi parodontale.

Cronometrul pentru două minute ajută la asigurarea timpului de periere recomandat. Cronometrul de 2 minute al acestei periuţe de dinţi Philips Sonicare îţi asigură timpul de periere recomandat de dentişti.

Tehnologie sonică avansată Philips Sonicare. Acţiunea dinamică unică a periuţei de dinţi Sonicare de la Philips ajunge delicat şi eficient adânc între dinţi şi de-a lungul liniei gingiei.

Mod Clean: mod standard 2 minute. Pentru curăţare zilnică excepţională. Contribuie la menţinerea tratamentelor de albire.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Philips Romania va ofera transport gratuit in service pe timp de garantie

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului