produse

Periuţă de dinţi electrică Philips EasyClean 500 HX6511/50, Până la 62k mișcări pe minut, 1 mod, 1 intensitate, EasyStart, SmarTimer, QuadPacer, Li-Ion (uz 2 săpt,reînc 16h), Glacial Green

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: HX6511/50
EAN: 8710103640486
Lansat în: Q2 2015
Date brute
G: 0,39kg
L: 95,00cm
l: 17,10cm
Î:23,50cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Accesorii

Set de 2 capete standard Philips Sonicare ProResults HX6012/07
55,00 Lei
Set de 4 capete standard Philips Sonicare ProResults HX6014/07
109,99 Lei
Încărcător de voiaj Philips HX6100 CRP241/01
69,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Trecerea simplă de la o periuţă de dinţi manuală. 1 mod. 1 cap de periere.

Elimină de până la 2 ori mai multă placă bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală.  Tehnologia sonică patentată elimină de până la 2 ori mai multă placă bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală.

Periuţa de dinţi Philips Sonicare ajută la albirea dinţilor.  Periuţa de dinţi electrică Philips Sonicare ajută la îndepărtarea şi reducerea petelor de pe dinţi pentru un zâmbet mai strălucitor.

Cronometrele încurajează un periaj riguros de 2 minute.  Un spălat riguros pe dinţi durează doar 2 minute. Cronometrul QuadPacer îţi arată când ai petrecut durata optimă de timp în fiecare zonă a gurii, în timp ce SmarTimer indică scurgerea timpului total. Împreună te ajută să atingi timpul recomandat de periere, de fiecare dată.

Un mod excelent de a te obişnui cu noua ta periuţă de dinţi.  Poate dura puţin să te obişnuieşti cu ceva nou. De aceea, programul nostru cu pornire uşoară îţi oferă opţiunea creşterii uşoare, treptate a puterii de periere pe parcursul primelor 14 utilizări ale noii periuţe de dinţi.

Tehnologie sonică avansată Philips Sonicare.  Tehnologia sonică avansată Philips Sonicare mobilizează apă între dinţi, iar mişcările sale de periere desprind şi îndepărtează placa bacteriană pentru o curăţare zilnică excepţională.

Sigură şi delicată pe zonele sensibile, lucrările ortodontice şi dentare.  Îţi garantăm o experienţă sigură de periere a dinţilor. Tehnologia noastră sonică este adecvată pentru utilizare cu aparate dentare, plombe, coroane şi faţete dentare, ajută la prevenirea cariilor şi îmbunătăţeşte sănătatea gingiilor.

*Pe baza a două perieri zilnice de două minute, în modul Clean. 

* Faţă de o periuţă manuală.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.