Periuță de dinți sonică electrică Philips HX6511/02 [Gama Sonicare EasyClean]

COD: HX6511/02
Stoc magazin limitat

Îndepărtare mai eficientă a plăcii bacteriene - Acţiunea dinamică unică de curăţare a periuţei electrice Philips Sonicare ajunge delicat, eficient şi adânc între dinţi şi de-a lungul liniei gingiei.

Citeste descrierea completa
269,99 Lei -21%
mai ieftin cu 56,09 Lei
213,90 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este Partener Philips - periute electrice
 

Acţiunea de curăţare dinamică Sonicare antrenează fluidele printre dinți. Acţiunea dinamică unică a periuţei de dinţi Sonicare de la Philips ajunge delicat şi eficient adânc între dinţi şi de-a lungul liniei gingiei.

Gât înclinat al capului de periere pentru acces mai bun la dinţii din spate. Gâtul capului de periere înclinat în mod inedit al acestei periuţe de dinţi facilitează accesul la dinţii din spate, îndepărtând placa bacteriană din acele zone greu accesibile.

Siguranţă şi delicateţe dovedite clinic. Periuţa ta electrică de dinţi Philips Sonicare poate fi utilizată în siguranţă pe: aparate dentare (capetele de periere se uzează mai rapid când sunt utilizate pe aparate dentare), lucrări dentare (plombe, coroane, faţade dentare) şi pungi parodontale.

Cronometrul pentru două minute ajută la asigurarea timpului de periere recomandat. Cronometrul de 2 minute al acestei periuţe de dinţi Philips Sonicare îţi asigură timpul de periere recomandat de dentişti.

Cronometrul pentru interval Quadpacer încurajează perierea riguroasă. Cronometrul pentru interval de 30 de secunde indică momentul în care termini fiecare pătrime a gurii şi te avertizează să treci mai departe, oferind astfel o curăţare mai consistentă la nivelul întregii guri Program cu pornire uşoară pentru acomodarea la experienţa Sonicare. Creşte uşor puterea pe parcursul primelor 14 utilizări pentru a te acomoda cu experienţa periuţei electrice Philips Sonicare.

Periuţa de dinţi Philips Sonicare ajută la albirea dinţilor. Periuţa de dinţi electrică Philips Sonicare ajută la îndepărtarea şi reducerea petelor de pe dinţi pentru un zâmbet mai strălucitor.

Elimină de până la 2 ori mai multă placă bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală. Tehnologia sonică patentată elimină de până la 2 ori mai multă placă bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală.

* - pe baza a două perieri zilnice de două minute, în modul Clean.
* - faţă de o periuţă manuală.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Philips Romania va ofera transport gratuit in service pe timp de garantie

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului