produse

Set de 2 periuţe de dinţi electrice Philips Sonicare 2 Gum Health HX6232/41, Până la 62k mișcări pe minut, 1 mod, 1 intensitate, SmarTimer, EasyStart, QuadPacer, NiMH (uz 2 săpt,reînc. 24h), Pastel Pink

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: HX6232/41
EAN: 8710103820932
Lansat în: Q3 2018
Date brute
G: 0,65kg
L: 9,40cm
l: 23,80cm
Î:23,50cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Accesorii

Set de 2 capete standard Philips Sonicare C2 Optimal Plaque Defence HX9022/10
74,61 Lei
Set de 4 capete standard Philips Sonicare C2 Optimal Plaque Defence HX9024/10
149,59 Lei
Încărcător de voiaj Philips HX6100 CRP241/01
69,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Gât înclinat al capului de periere pentru acces mai bun la dinţii din spate. Gâtul subţire, înclinat al capului de periere oferă un acces mai bun la dinţii din spate şi la zonele greu accesibile.

Curăţare mai bună în zonele greu accesibile decât o periuţă de dinţi manuală. Gâtul subţire, înclinat şi mânerul cu prindere uşoară al acestei periuţe de dinţi oferă o curăţare mai bună în zonele greu accesibile decât o periuţă de dinţi manuală

Acţiunea de curăţare dinamică Sonicare antrenează fluidele printre dinți. Tehnologia noastră sonică creează o acţiune de curăţare dinamică unică, ce împinge fluidul în spaţiile interdentare adânci şi de-a lungul gingiei pentru o curăţare temeinică, dar totuşi delicată.

Programul EasyStart te ajută să te obişnuieşti după utilizarea unei periuţe de dinţi manual. Caracteristica EasyStart reglează nivelul de putere al periuţei de dinţi pe parcursul primelor 14 utilizări pentru a te ajuta să te obişnuieşti cu experienţa Sonicare, facilitând trecerea de la o periuţă de dinţi manuală.

Cronometrul pentru interval Quadpacer încurajează perierea riguroasă. Dispune de un cronometru pentru interval Quadpacer care ajută la încurajarea unei curăţări temeinice a întregii guri. Periuţa de dinţi emite semnale sonore la fiecare 30 de secunde, ceea ce înseamnă că este timpul să te muţi la o altă zonă a gurii.

Sigură pe dantura cu aparate ortodontice, lucrări dentare şi faţade dentare. Mişcarea delicată a acestei periuţe de dinţi electrice Philips Sonicare este sigură pentru lucrări dentare, inclusiv aparate ortodontice, implanturi şi faţade dentare, aşa că te poţi peria fără griji.

SmarTimer te ajută să respecţi durata recomandată de periere. Această periuţă de dinţi electrică Philips Sonicare dispune de un SmarTimer special pentru a te ajuta să respecţi durata de periere de două minute, recomandată de medicii dentişti.

Articole incluse: 1 mod, 2 mânere, 2 capete de periere.

*faţă de o periuţă manuală.

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Florea Bogdan Ionuț

12 Nov 2022

Recomand

Achizitie verificata

Ca preț le-am prins bine, iar produsele sunt foarte bune.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.