produse

Set de 2 perii pentru limbă Philips Sonicare TongueCare HX8072/01

Stoc epuizat

Fabricat in*:

United States
Statele Unite ale Americii
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: HX8072/01
EAN: 8710103817321
Date brute
G: 0,02kg

Descriere

De la periuţă de dinţi la dispozitiv de curăţat limba, printr-un singur clic. Peria pentru limbă TongueCare+ îţi transformă rapid periuţa de dinţi Philips Sonicare într-un dispozitiv de curăţat limba cu putere sonică. Fiecare perie de curăţare a limbii se ataşează printr-un clic pe mânerul periuţei de dinţi Philips Sonicare, ca orice cap de periere. Uşor de utilizat, înlocuit şi curăţat, aceste perii inovatoare pentru limbă sunt compatibile cu mânerele tuturor periuţelor de dinţi Philips Sonicare cu fixare printr-un clic, aşa că este extrem de simplu să adaugi curăţarea limbii la rutina ta zilnică de îngrijire orală. Se potriveşte cu mânerele tuturor periuţelor de dinţi Philips Sonicare, cu excepţia PowerUp Battery şi Essence.

Accesează cu uşurinţă toate zonele limbii. Pentru a avea o limbă cu adevărat curată, trebuie să poţi ajunge peste tot. Mulţumită formei ergonomice, peria pentru limbă TongueCare+ te ajută să faci acest lucru într-un mod confortabil. Capul mic şi flexibil facilitează eliminarea din toate colţişoarele a bacteriilor care generează respiraţia urât mirositoare.

Se sincronizează automat cu mânerul periuţei. Peria noastră inteligentă pentru limbă TongueCare+ dispune de un microcip integrat care comunică cu mânerul periuţei de dinţi. Aşadar, când o ataşezi, mânerul o recunoaşte automat şi selectează modul şi nivelul de intensitate adecvate pentru a optimiza eficienţa curăţării limbii. Nu trebuie decât să apeşi butonul de pornire.

240 de microperi pentru curăţare delicată şi profundă. Cu 240 de microperi din cauciuc, peria pentru limbă TongueCare+ este special concepută pentru a curăţa suprafaţa fină şi poroasă a limbii. Microperii flexibili se mulează perfect pe protuberanţe şi şanţuri şi le curăţă delicat, pentru a elimina bacteriile acumulate şi a spori şi mai mult eficienţa spray-ului antibacterian pentru limbă Philips Sonicare BreathRx. Forma compactă îţi permite să îţi cureţi confortabil întreaga limbă.

Curăţare Philips Sonicare pentru limba ta. TongueCare+ este singurul dispozitiv de curăţare a limbii cu putere Philips Sonicare, care elimină la fiecare mişcare bacteriile ce cauzează respiraţie urât mirositoare. Cele 31.000 de vibraţii pe minut dizolvă reziduurile de pe limbă, elimină bacteriile care generează respiraţie urât mirositoare şi sporesc şi mai mult eficienţa spray-ului antibacterian pentru limbă Philips Sonicare BreathRx. Vei simţi limba mai curată, iar respiraţia se va menţine proaspătă mai mult timp.

Adecvate pentru urmatoarele modele:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.