produse

Set de 2 capete standard Philips Sonicare S Sensitive HX6052/07

Stoc epuizat

Fabricat in*:

United States
Statele Unite ale Americii
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: HX6052/07
EAN: 8710103633266
Date brute
G: 0,03kg
L: 2,50cm
l: 6,00cm
Î:22,10cm

Descriere

Îndepărtează mai multă placă bacteriană decât o periuţă manuală. S-a demonstrat clinic că perii deşi, de înaltă calitate îndepărtează mai multă placă bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală.

Designul inovator al perilor îndepărtează delicat placa bacteriană. Acest cap de periere Philips Sonicare Sensitive este prevăzut cu peri foarte moi, pentru o curăţare delicată, dar eficientă. De asemenea, profilul conturat al perilor se potriveşte formei dinţilor tăi, pentru o experienţă de periat ultrasensibilă. Disponibil şi în dimensiuni mai mici, compacte, pentru curăţare de precizie.

Design cu ataşare printr-un clic, pentru fixarea simplă a capului de periere. Capul de periere Sensitive se potriveşte perfect cu mânerul oricărei periuţe de dinţi Philips Sonicare, cu excepţia PowerUp Battery şi Essence. Nu trebuie decât să îl ataşezi şi detaşezi pentru înlocuire şi curăţare simple.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.