produse

Set de 4 capete standard Philips Sonicare W2 Optimal White HX6064/10

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.

Fabricat in*:

United States
Statele Unite ale Americii
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 157,99 Lei
Diferență: 38,00 Lei
119,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: HX6064/10
EAN: 8710103850359
Lansat în: Q3 2013
Date brute
G: 0,05kg
L: 22,10cm
l: 6,00cm
Î:2,50cm
299,99 Lei
979,99 Lei

Descriere

Îndepărtare de până la 7 ori mai bună a plăcii bacteriene comparativ cu o periuţă de dinţi manuală. Perii deşi, de înaltă calitate îndepărtează de până la 7 ori mai multă placă bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală. 

Perii în formă de diamant îţi oferă dinţi 100 % mai albi într-o săptămână. Dispunând de o zonă centrală pentru eliminarea petelor, cu peri deşi în formă de diamant, capul de periere W2 Optimal White îndepărtează petele de suprafaţă cauzate de alimente şi băuturi. Rezultatul va fi un zâmbet cu până la 100 %* mai strălucitor în doar 7 zile. 

Selectează în mod automat modul ideal pentru rezultate perfecte**. Vei obţine întotdeauna cea mai bună curăţare posibilă cu funcţia noastră de sincronizare a modurilor BrushSync™**. Capul de periere Philips Sonicare W2 Optimal White se sincronizează cu mânerul periuţei Philips Sonicare cu funcţie BrushSync™**, selectând modul de periere şi nivelul de intensitate ideale pentru o albire excepţională. Nu trebuie decât să începi să periezi.

Vei şti întotdeauna când să înlocuieşti. Vei obţine mereu o curăţare eficientă. Capetele de periere îşi pierd din eficienţă după 3 luni de utilizare, însă BrushSync™ te va înştiinţa înainte ca acest lucru să se întâmple. Periuţa de dinţi inteligentă va monitoriza cât de des şi cât de intens te periezi şi te va înştiinţa când a sosit momentul să înlocuieşti capul de periere. Nu ai o periuţă de dinţi inteligentă Philips Sonicare? Nu trebuie decât să monitorizezi perii albaştri cu rol de amintire, iar când devin albi vei şti ca a sosit momentul pentru un cap de periere nou.

Testată pentru a îndeplini nevoile sănătăţii tale orale. Toate capetele de periere sunt sigure şi delicate cu dinţii şi gingiile. Fiecare cap de periere este supus unor teste pentru a asigura durabilitatea şi performanţa excepţională de fiecare dată când îţi periezi dinţii.

Tehnologie sonică avansată Philips Sonicare. Tehnologia sonică avansată Philips Sonicare mobilizează apă între dinţi, iar mişcările sale de periere desprind şi îndepărtează placa bacteriană pentru o curăţare zilnică excepţională.

Design cu ataşare printr-un clic, pentru fixarea simplă a capului de periere. Capul de periere W2 Optimal White se potriveşte perfect cu mânerul oricărei periuţe de dinţi Philips Sonicare, cu excepţia PowerUp Battery şi Essence. Nu trebuie decât să îl ataşezi şi detaşezi pentru înlocuire şi curăţare simple.

*  faţă de o periuţă manuală
** Sincronizarea modurilor BrushSync™ este compatibilă numai cu mânerele periuţelor de dinţi Philips Sonicare cu funcţie BrushSync

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.