produse

Rezerve Philips Sonicare DiamondClean HX6074/07

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: HX6074/07
Date brute
G: 0,05kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20periute%20electrice.jpg
 

Dinţi mai albi într-o săptămână. Capul de periere Philips Sonicare DiamondClean elimină până la 100% mai multe pete, pentru dinţi mai albi în doar 7 zile.

Perii în formă de diamant îţi oferă dinţi 100 % mai albi într-o săptămână. Dispunând de o zonă centrală pentru eliminarea petelor, creată de peri deşi în formă de diamant, capul de periere DiamondClean îndepărtează petele de suprafaţă cauzate de alimente şi băuturi. Rezultatul va fi un zâmbet cu până la 100 %* mai strălucitor în doar 7 zile.

Concepute pentru a maximiza mişcarea sonică. Capetele de periere Philips Sonicare sunt vitale pentru tehnologia noastră de bază cu mişcări ale periei de înaltă frecvenţă, înaltă amplitudine, care efectuează 62.000 de mişcări de periere pe minut. Tehnologia noastră sonică transmite puterea de la mâner până la vârful capului de periere. Această mişcare sonică creează o acţiune dinamică a fluidului, care împinge fluidul adânc între dinţi şi de-a lungul liniei gingiei pentru o curăţare superioară, dar delicată de fiecare dată.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.