produse

Capete intradentare Philips Sonicare AirFloss Ultra HX8032/07, 2 bucăţi

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Mexico
Mexico
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: HX8032/07
Date brute
G: 0,02kg

Descriere

Eliminare de până la 99,9% a plăcii bacteriene***. AirFloss Ultra elimină până la 99,9 % din placa bacteriană în zonele tratate.***

Tehnologie unică cu jet de aer şi micro-picături. Rezultatele noastre dovedite clinic sunt posibile datorită tehnologiei unice care combină aerul şi apa de gură sau apa simplă pentru a curăţa eficace, dar delicat, spaţiile dintre dinţi şi de-a lungul liniei gingiei.

O modalitate uşoară de a deprinde un obicei sănătos. Curăţarea spaţiilor dintre dinţi este foarte importantă pentru sănătatea orală în general. AirFloss este o modalitate uşoară de a curăţa mai profund între dinţi, ajutându-te să îţi formezi un obicei sănătos.

* Când s-a utilizat în asociere cu o periuţă de dinţi manuală şi apă de gură antimicrobiană la pacienţii cu gingivită uşoară până la moderată; AirFloss este conceput să ajute persoanele care utilizează neregulat aţa dentară să deprindă o rutină sănătoasă de curăţare interdentală zilnică. Pentru detalii suplimentare, consultă Întrebările frecvente din fila Asistenţă.

* * Din zonele tratate; într-un studiu de laborator; rezultatele efective la nivelul cavităţii bucale pot varia.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.