produse

Capete compacte pentru periuțe sonice Philips HX9012/07 [Gama Sonicare InterCare]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: HX9012/07
Date brute
G: 0,03kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20periute%20electrice.jpg
 

Proiectat pentru a ajunge în locurile greu accesibile. Acest cap de periuţă de dinţi Philips Sonicare are peri extra lungi, foarte deşi, pentru a ajunge la zonele cu placă bacteriană situate adânc între dinţi şi în alte zone dificil de curăţat. Disponibil şi în varianta de dimensiuni mai mari, standard, pentru o bună curăţare.

Tehnologie sonică avansată Philips Sonicare. Tehnologia sonică avansată Philips Sonicare mobilizează apă între dinţi, iar mişcările sale de periere desprind şi îndepărtează placa bacteriană pentru o curăţare zilnică excepţională.

Funcţionează cu orice periuţă de dinţi cu ataşare printr-un clic Philips Sonicare. Acest cap de periere se ataşează şi se detaşează de pe mânerul periuţei printr-un clic, pentru o prindere sigură şi o întreţinere şi o curăţare uşoare. Se potriveşte tuturor mânerelor de periuţe Philips Sonicare cu excepţia: PowerUp Battery şi Essence.

* - faţă de o periuţă manuală.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.