produse

Set de epilare Philips HP6550/01 [Gama Satinelle Essential]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Bosnia & Herzegovina
Bosnia & Herzegovina
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HP6550/01
Date brute
G: 0,43kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20epilatoare%20ipl%20aparate%20de%20tuns%20aparate%20de%20ras.jpg
 

Epilare eficientă. Epilatoarele noastre sunt prevăzute cu discuri concepute în mod unic care prind şi cele mai scurte fire de păr (0,5 mm). Asta înseamnă fire de păr de 4 ori mai scurte decât poate îndepărta ceara, pentru o piele fără păr până la 4 săptămâni.

Soluţie de epilare rapidă pentru picioare şi braţe. Epilatorul Satinelle are un cap mare pentru epilarea rapidă a picioarelor şi braţelor. Conturul rotunjit se potriveşte perfect cu mâna ta pentru o îndepărtare confortabilă a părului.

Soluţie de epilare delicată pentru zone sensibile. Mini-epilatorul are un cap îngust, conceput specific pentru a prinde firele de păr în zonele greu accesibile, fără a trage de piele. Funcţionează cu baterie, pentru confort maxim.

Pensete pereche pentru retuşuri faciale şi sprâncene. Acest set are o pensetă ideală pentru îndepărtarea firelor de păr de pe faţă (buza superioară, maxilare) sau pentru conturarea sprâncenelor.

Perie de curăţare inclusă şi cap de epilare lavabil. Este inclusă o perie de curăţare pentru îndepărtarea firelor de păr de pe discurile epilatorului. Capetele de epilare lavabile ajută la menţinerea igienei.

Husă unică. Păstrează epilatoarele într-un loc uscat şi fără praf, pentru a le menţine igiena. Setul include o husă de depozitare în ediţie limitată, specifică pentru acest scop!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.