produse

Aparat de ras electric umed și uscat Philips BRL130/00 [Gama SatinShave Advanced]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: BRL130/00
Date brute
G: 0,30kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20epilatoare%20ipl%20aparate%20de%20tuns%20aparate%20de%20ras.jpg
 

Suprafata de ras flotanta, pentru o radere uniforma. Suprafata de ras flotanta aluneca in mod natural peste contururi, mentinand contactul cu pielea, pentru o radere uniforma.

Lamele cu capete rotunjite te protejeaza de zgarieturi. Lamele cu capete rotunjite din fata si din spatele suprafetei de ras asigura alunecarea usoara a aparatului de ras si previn zgarieturile, pentru o radere delicata cu pielea.

Primul epilator cu maner in forma de S. Manerul ergonomic in forma de S este usor de manevrat, oferind control maxim, acces mai bun si miscari precise, pe toata suprafata corpului.

Umed si uscat, pentru utilizare in cada sau la dus. Pentru utilizare delicata si comoda la dus sau in cada, cu maner anti-alunecare, pentru utilizare optima umeda sau uscata.

Indicator baterie. Indicatorul bateriei ilumineaza cand aparatul de ras se incarca, bateria este incarcata complet sau bateria este aproape descarcata.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.