produse

Aparat de bărbierit electric uscat Philips S3120/06 [Gama Shaver 3000]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Netherlands
Țările de Jos (Olanda)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: S3120/06
Date brute
G: 0,40kg

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Marginile rotunjite se deplasează lin pe piele pentru un bărbierit sigur. Obţine un bărbierit uscat confortabil. Sistemul nostru ComfortCut cu capete rotunjite alunecă uşor de-a lungul pielii, în timp ce o protejează de ciupituri şi tăieturi.

Capetele se flexează în 4 direcţii, pentru a bărbieri uşor fiecare linie a feţei. Capetele Flex cu 4 direcţii de mişcare independente se mulează în funcţie de fiecare contur al feţei tale, oferindu-ţi un bărbierit facil, chiar şi pe gât şi pe linia maxilarului.

Putere maximă constantă, an după an. Bărbiereşte-te mai mult timp cu fiecare încărcare. Aparatul tău de bărbierit va fi la fel de puternic pentru mulţi ani, mulţumită bateriei noastre puternice şi eficiente, pe bază de ioni de litiu.

45 de minute de bărbierit fără fir după o încărcare de opt ore. Vei avea un timp de funcţionare de 45+ minute - aproximativ 15 sesiuni de bărbierit - totul după o încărcare de opt ore. Sau poţi alege să te bărbiereşti cu dispozitivul conectat la priză.

Deschidere printr-o atingere pentru curăţare uşoară. Doar deschizi capul şi clăteşti bine la robinet.

Poate fi utilizat cu fir sau fără fir. Acest aparat de bărbierit este proiectat să funcţioneze fie cu sau fără fir. Utilizează firul pentru a te bărbieri în timp ce aparatul se încarcă. Sau bărbiereşte-te fără fir când aparatul este încărcat.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.