produse

Aparat de bărbierit electric uscat Philips S1310/04 [Gama Shaver 1000]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Netherlands
Țările de Jos (Olanda)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: S1310/04
Date brute
G: 0,37kg

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Lame durabile, cu ascuţire automată, pentru un bărbierit fără efort. Bărbiereşte-te fără efort. Lamele noastre durabile CloseCut se ascut singure pe măsură ce sunt utilizate, iar şi iar.

Capetele se flexează în 4 direcţii, pentru a bărbieri uşor fiecare linie a feţei. Capetele Flex cu 4 direcţii de mişcare independente se mulează în funcţie de fiecare contur al feţei tale, oferindu-ţi un bărbierit facil, chiar şi pe gât şi pe linia maxilarului.

Putere maximă constantă, an după an. Bărbiereşte-te mai mult timp cu fiecare încărcare. Aparatul tău de bărbierit va fi la fel de puternic pentru mulţi ani, mulţumită bateriei noastre puternice şi eficiente, pe bază de ioni de litiu.

35 de minute de bărbierit fără fir, după o încărcare de opt ore. Vei beneficia de peste 35 de minute de bărbierit, care înseamnă aproximativ 11 bărbieriri după 8 ore de încărcare. Acest aparat de bărbierit funcţionează numai fără fir.

Deschide apăsând butonul, apoi utilizează peria pentru a curăţa. Doar deschide capul şi foloseşte peria de curăţare furnizată, pentru a îndepărta orice fire de păr rămase.

Numai utilizare fără fir. Acest aparat de bărbierit este conceput să funcţioneze numai în modul fără cablu. Scoate-l din priză întotdeauna înainte de bărbierire.

* - Comparativ cu alte aparate de bărbierit de nivel de bază cu folie şi rotative.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.