produse

Aparat de bărbierit electric Philips Shaver Prestige 9000 SP9860/13

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Netherlands
Țările de Jos (Olanda)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: SP9860/13
EAN: 8710103870975
Lansat în: Q1 2019
Date brute
G: 1,03kg
L: 25,50cm
l: 16,00cm
Î:10,60cm

Accesorii

Capete de bărbierit Philips SH98/70 pentru gama Shaver Prestige 9000
275,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Lame cu margini ascuţite extrem de solide pentru precizie extremă. Lamele de precizie NanoTech sunt întărite cu nanoparticule şi au tăişuri ultrarezistente, cu ascuţiş durabil. Acestea taie firele de păr cu cea mai înaltă precizie, asigurând rezultate optime la nivelul pielii.

Inele acoperite cu pigmenţi metalici pentru alunecare lină. Bucură-te de un aparat de bărbierit care alunecă extrem de lin pe piele, cu inelele de confort excelente. Inelele cu pigmenţi metalici au un înveliş antifrecare pentru alunecare lină.

Suport de încărcare Qi inclus pentru încărcare wireless. Încarcă-ţi fără fir aparatul de bărbierit sau oricare alt dispozitiv compatibil cu tehnologia Qi aşezându-l pur şi simplu pe suportul de încărcare Qi inclus.

Se adaptează de 15 ori/sec. pentru bărbierire fără efort, chiar şi pe o barbă de 7 zile. Bărbiereşte fără efort chiar şi o barbă deasă de 7 zile. Senzorul de adaptare la barbă verifică densitatea părului de 15 ori pe secundă şi adaptează automat aparatul de bărbierit la părul tău.

Mai puţine mişcări de bărbierit pentru un confort excelent al pielii. Sistemul nostru pentru confortul excelent al pielii îţi permite să obţii un bărbierit foarte eficient, chiar şi pe o barbă mai lungă (de până la 7 zile). Orificiile sale mai largi şi mai rotunde prind mai mult păr la fiecare mişcare, rezultatul fiind o diferenţă care se face simţită: confortul excelent al pielii.

Personalizează-ţi stilul de bărbierit alegând dintre trei setări. Alege unul dintre cele 3 moduri disponibile pentru a-ţi personaliza stilul de bărbierit. Sensibil – pentru bărbierit delicat şi temeinic. Normal – pentru bărbierit temeinic, de zi cu zi. Rapid – pentru bărbierit rapid, ce economiseşte timp.

Urmează fiecare contur, prinzând chiar şi cele mai rebele fire de păr. Obţine un bărbierit fin, de mare precizie. Capetele ContourDetect în mai multe direcţii urmează fiecare contur al feţei, prinzând chiar şi cele mai rebele fire de păr.

Aparat tundere cu ataşare rapidă pentru tunderea perfectă a mustaţei şi a perciunilor. Finisează-ţi aspectul cu capul de tuns de precizie SmartClick ce protejează pielea. Este ideal pentru întreţinerea mustăţii şi tunderea perciunilor.

Protejează aparatul de bărbierit, accesoriile şi suportul de încărcare Qi. Husa premium protejează atât aparatul de bărbierit, cât şi accesoriile sale şi suportul de încărcare wireless Qi.

Deschide pur şi simplu capul de bărbierit şi clăteşte-l pentru o curăţare uşoară. Curăţă aparatul de bărbierit uşor şi temeinic la robinet, datorită camerei interioare special concepute. Deschide pur şi simplu capul de bărbierit şi clăteşte ambele părţi sub jet de apă pentru a-l curăţa perfect.

Bărbierit confortabil, umed sau uscat. Alege cum preferi să te bărbiereşti. Cu Aquatec umed şi uscat, poţi alege un bărbierit rapid şi comod sau poţi alege bărbieritul umed – cu gel sau spumă – chiar şi la duş.

Încarcă-ţi complet aparatul de bărbierit în trei ore cu suportul de încărcare Qi. Foloseşte suportul de încărcare Qi pentru a încărca aparatul de bărbierit în trei ore. Bateria litiu-ion puternică menţine performanţele aparatului de bărbierit ani la rând.

* - În comparaţie cu alte mărci premium importante. Testat pe bărbi de 1 până la 3 zile.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.