produse

Aparat de bărbierit electric umed și uscat Philips S7510/41 [Gama Shaver 7000]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Netherlands
Țările de Jos (Olanda)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: S7510/41
Date brute
G: 0,48kg

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Inele SkinGlide cu înveliş antifrecare pentru alunecare lină. Beneficiază de un bărbierit mai confortabil cu inelele SkinGlide antifrecare acoperite cu microsfere. Mii de sfere micuţe asemănătoare sticlei reduc frecarea şi rezistenţa la înaintare între aparatul de bărbierit şi piele. Aceasta asigură o alunecare lină şi uşoară şi protejează pielea împotriva iritaţiilor.

Lamele protejează pielea şi taie precis firele de păr, chiar şi pe o barbă de 3 zile. Sistemul de tăiere îmbunătăţit dispune de tehnologie de protecţie a pielii, concepută să taie doar părul, nu şi pielea. Lamele în formă de V ţin pielea la distanţă de lame pentru un bărbierit fin, de precizie, chiar şi în cazul unei bărbi de 3 zile.

Capetele flexibile în 5 direcţii urmăresc contururile, aplicând mai puţină presiune. Capetele de bărbierit se flexează uşor în 5 direcţii, urmărind delicat contururile feţei şi ale gâtului. Este nevoie de mai puţină presiune pentru un bărbierit precis, iar solicitarea pielii este redusă la minimum.

Aquatec oferă un bărbierit uscat confortabil sau un bărbierit umed revigorant. Adaptează-ţi rutina de bărbierit la nevoile proprii. Cu Aquatec umed şi uscat, poţi alege un bărbierit uscat confortabil sau un bărbierit umed reconfortant. Te poţi bărbieri cu gel sau spumă chiar şi la duş.

Afişaj intuitiv cu indicator pentru baterie cu 3 niveluri. Afişajul intuitiv oferă informaţii relevante, permiţându-ţi să obţii cele mai bune performanţe de la aparatul de bărbierit: indicator pentru baterie cu 3 niveluri - indicator de curăţare - indicator pentru baterie descărcată - indicator pentru înlocuirea capului de bărbierit - indicator de blocare pentru transport.

50 de minute de bărbierit fără fir. Sistemul cu baterie puternică şi eficientă energetic, cu ioni de litiu, îţi oferă două opţiuni comode: Încarcă-l pentru o oră pentru până la 50 de minute de bărbierit sau alege o încărcare rapidă pentru un bărbierit complet. Toate modelele din seria 7000 sunt concepute pentru a funcţiona numai fără fir, pentru a garanta siguranţa în mediile cu umiditate.

Aparatul de bărbierit poate fi clătit uşor la robinet. Doar deschide capul aparatului de bărbierit pentru a-l clăti complet sub robinet.

Dispune de garanţie de 2 ani. Pentru acest aparat de bărbierit Philips oferim o garanţie de 2 ani. Aparatele de bărbierit seria 7000 sunt concepute pentru performanţă şi durabilitate.

Accesoriu de aranjare a bărbii cu 5 setări pentru stilizare şi tundere prealabilă. Accesoriul de aranjare a bărbii are 5 setări pentru stilizarea bărbii, aspect nebărbierit şi tundere prealabilă. Vârfurile şi pieptenii rotunjiţi previn iritarea pielii.

* - Nr. 1 de la Philips pentru pielea sensibilă - în comparaţie cu alte aparate de bărbierit Philips.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.