produse

Aparat de bărbierit electric umed și uscat Philips AquaTec S5250/06 [Gama Shaver 5000]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Netherlands
Țările de Jos (Olanda)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: S5250/06
Date brute
G: 0,41kg

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Profil rotunjit al capetelor conceput pentru a proteja pielea. Bărbierire precisă fără zgârieturi şi tăieturi. Sistemul nostru de lame ComfortCut cu profil de cap rotunjit alunecă lin, protejând în acelaşi timp pielea.

Marginile rotunjite se deplasează lin pe piele pentru un bărbierit sigur. Obţine un bărbierit confortabil, uscat sau umed. Lamele noastre ComfortCut cu capete rotunjite alunecă uşor pe piele, protejând-o în acelaşi timp de ciupituri şi tăieturi.

Obţine un bărbierit uscat confortabil sau umed răcoritor cu Aquatec. Alege cum preferi să te bărbiereşti. Cu etanşarea Aquatec umed şi uscat, poţi alege un bărbierit rapid dar comod. Sau poţi alege bărbieritul umed - cu gel sau spumă - chiar şi în duş.

Capetele flexează în 5 direcţii pentru un bărbierit rapid şi precis. Capetele flexibile în 5 direcţii cu 5 mişcări independente asigură un contact apropiat cu pielea, pentru un bărbierit rapid şi precis chiar şi pe gât şi pe maxilar.

40 de minute de bărbierit fără fir. Vei avea peste 40 minute de utilizare – aproximativ 13 bărbieriri – după o încărcare de o oră. Acest aparat de bărbierit funcţionează numai în modul cu fir.

1 oră timp încărcare. Bărbiereşte-te pentru mai mult timp cu fiecare încărcare, datorită bateriei noastre puternice şi eficiente cu ioni de litiu, care durează mult timp. Efectuează o încărcare rapidă de 5 minute şi vei avea suficientă energie pentru un bărbierit.

Aparat tundere cu ataşare rapidă pentru tunderea perfectă a mustaţei şi a perciunilor. Fixează aparatul de tuns de precizie delicat cu pielea pentru a-ţi finisa aspectul. Acesta este ideal pentru menţinerea mustăţii şi pentru aranjarea perciunilor.

Baterie cu 1 nivel şi indicatoare de blocare pentru transport. Afişajul intuitiv îți oferă informaţiile relevante, ceea ce îți permite să obţii cele mai bune performanţe de la aparatul tău de bărbierit: - Indicator pentru baterie cu 1 nivel - Indicator pentru curăţare - Indicator pentru baterie descărcată - Indicator pentru înlocuirea capetelor de bărbierit - Indicator de blocare pentru transport.

2 ani de garanţie, tensiune universală şi lame care se pot înlocui. Toate aparatele noastre de bărbierit vin echipate cu o garanţie internaţională de 2 ani şi se pot adapta la orice tip de voltaj. Lamele durabile nu trebuie să fie înlocuite decât după 2 ani.

* - Protejează de 10 ori mai bine faţă de o lamă obişnuită - test efectuat în Germania, 2015, după o aclimatizare de 21 de zile.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.