produse

Aparat de bărbierit electric umed și uscat Philips AT750/16 [Gama AquaTouch]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Hungary
Ungaria
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: AT750/16
Date brute
G: 0,41kg

Accesorii

Capete de bărbierit Philips SH50/50 pentru gamele Shaver 6000, Shaver AquaTouch 5000 și Shaver 5000
159,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20epilatoare%20ipl%20aparate%20de%20tuns%20aparate%20de%20ras.jpg
 

Optimizat pentru utilizarea cu gel sau spumă, pentru un confort îmbunătăţit al pielii. Etanşare Aquatec pentru bărbierit uscat confortabil şi bărbierit umed care reîmprospătează. Optimizat pentru utilizarea cu gel sau spumă de bărbierit, pentru confort îmbunătăţit al pielii, chiar şi la duş.

Alunecă uşor peste curbele feţei. Capetele de protecţie rotunjite, cu nivel redus de frecare, se ajustează pe curbele feţei tale, pentru a limita rănirea pielii.

Pentru un bărbierit precis şi confortabil. Pentru un bărbierit precis, sistemul de lame duble, integrat în aparatul electric de ras Philips, ridică firele de păr pentru un bărbierit de precizie şi confortabil.

Aparat de ras lavabil cu sistem QuickRinse. Cu sistemul QuickRinse, pentru curăţare sub jet de apă, poate fi utilizat la duş.

Bărbierire fără fir de peste 40 minute, într-o singură încărcare. Bărbierire fără cablu de peste 40 de minute pentru 14 bărbieriri. Este încărcat complet în 8 ore, aşadar este întotdeauna pregătit odată cu tine.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.