produse

Spray de curățare pentru capetele de bărbierit Philips HQ110/02

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: HQ110/02
Date brute
G: 0,50kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20epilatoare%20ipl%20aparate%20de%20tuns%20aparate%20de%20ras.jpg
 

Pentru o curăţare temeinică. După curăţare, capetele de bărbierire ale aparatului electric de ras Philips miros, arată şi funcţionează ca noi.

Lasă un parfum proaspăt pe capetele tale de bărbierit. Un parfum proaspăt care va rămâne impregnat pe capul de bărbierire, pentru a te putea bucura de un bărbierit perfect, proaspăt şi curat cu aparatul tău de bărbierit electric.

Asigură performanţe maxime la bărbierire. Spray de curăţare pe bază de alcool, cu componente de lubrifiere, pentru un bărbierit curat.

* - Pericol. Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda dacă este încălzit. Conţine amestec de 5-clor-2metil-2H-izotiazol-3-unu şi 2-metil-2H-izotiazol-3-unu (3:1). Poate declanşa o reacţie alergică.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.