produse

Capete de bărbierit Philips SH98/70 pentru gama Shaver Prestige 9000

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Netherlands
Țările de Jos (Olanda)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: SH98/70
EAN: 8710103874232
Date brute
G: 0,03kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20epilatoare%20ipl%20aparate%20de%20tuns%20aparate%20de%20ras.jpg
 

Capete de schimb pentru S9000 Prestige. Capetele de schimb SH98 sunt compatibile cu S9000 Prestige.

Înlocuieşte capetele de bărbierit în doar doi paşi. 1. Trage placa superioară a unităţii de bărbierit. 2. Înlocuieşte cu noul suport pentru capul de bărbierit. 3. Pentru a reseta aparatul de bărbierit, apasă şi menţine apăsat butonul de pornire/oprire timp de peste 5 secunde.

Cel mai simplu mod de a-ţi păstra aparatul de bărbierit în stare optimă. Soluţia optimizată face întreţinerea aparatului de bărbierit Philips mai uşoară ca niciodată. Acest format nou îţi va permite să instalezi noile capete de bărbierit în doar doi paşi, facilitând curăţarea temeinică a aparatului de bărbierit şi optimizând bărbieritul zilnic.

Lame cu margini ascuţite extrem de solide pentru precizie extremă. Lamele de precizie NanoTech sunt întărite cu nanoparticule şi au tăişuri ultrarezistente, cu ascuţiş durabil. Acestea taie firele de păr cu cea mai înaltă precizie, asigurând rezultate optime la nivelul pielii.

Mai puţine mişcări de bărbierit pentru un confort excelent al pielii. Sistemul nostru pentru confortul excelent al pielii îţi permite să obţii un bărbierit foarte eficient, chiar şi pe o barbă mai lungă (de până la 7 zile). Orificiile sale mai largi şi mai rotunde prind mai mult păr la fiecare mişcare, rezultatul fiind o diferenţă care se face simţită: confortul excelent al pielii.

Inele acoperite cu pigmenţi metalici pentru alunecare lină. Bucură-te de un aparat de bărbierit care alunecă extrem de lin pe piele, cu inelele de confort excelente. Inelele cu pigmenţi metalici au un înveliş antifrecare pentru alunecare lină.

Înlocuieşte capetele de bărbierit în doar doi paşi. Cele mai recente aparate de bărbierit Philips au o atenţionare de înlocuire integrată, sub forma unui simbol al aparatului de bărbierit. Acest simbol se va aprinde şi va indica momentul în care trebuie să înlocuieşti capetele de bărbierit.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.