produse

Accesoriu pentru stilizarea bărbii Philips SmartClick RQ111/50 pentru gamele Shaver 9000/7000, Shaver SensoTouch 3D/2D și Arcitec

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: RQ111/50

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20epilatoare%20ipl%20aparate%20de%20tuns%20aparate%20de%20ras.jpg
 

Pieptene pentru barbă şi mustaţă cu 5 setări de lungime. Pieptenele pentru barbă şi mustaţă îţi permite să păstrezi o barbă perfectă de până la 5 mm.

Se ataşează şi detaşează cu uşurinţă printr-un clic. Transformă-ţi aparatul de bărbierit într-un dispozitiv de tundere în 2 paşi simpli. 1. Scoate capul de radere din aparatul de bărbierit; 2. Ataşează printr-un clic accesoriul de aranjare a bărbii.

Dispozitiv de tundere de precizie pentru a crea detaliile fine ale stilului tău. Pur şi simplu scoate pieptenul pentru a utiliza dispozitivul de tundere de precizie cu setarea pentru aspect nebărbierit la 0,5 mm.

Vârfurile rotunjite şi pieptenul previn iritarea pielii. Accesoriul de aranjare a bărbii cu ataşare printr-un clic este conceput să tundă favoriţii foarte scurt, protejându-ţi în acelaşi timp pielea.

Upgradează-ţi aparatul de bărbierit pentru mai multe stiluri. Accesoriul de aranjare a bărbii, SmartClick, este compatibil cu toate gamele de aparate de bărbierit cu sistem SmartClick.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.