produse

Hote decorative (7)

Filtrare produse

Hotă cu design pyramidal cu performanțe perfecte în bucătărie. Iluminare LED pentru iluminare perfectă a plitei cu consum minim de energie. Cu evacuare, aerul este curățat de un filtru de grăsime și apoi este dirijat spre exterior pentru a asigura o calitate optimă a aerului din bucătărie. Filtru de grăsime din metal pentru filtrarea grăsimii și a altor particule solide din aerul extras.

PRP: 1.518,99 Lei
Diferență: 419,00 Lei
1.099,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Hotă înclinată, ideală pentru a ține sub atentă supraveghere orice oală sau tigaie. Deosebit de silențios - performanță maximă a motorului, cu un nivel minim de zgomot Interior ușor de curățat - șuruburi și cabluri ascunse, precum și muchii rotunjite, toate acestea fac curățarea să fie simplă. Control TouchSelect - selecție rapidă cu control touch a setărilor dorite și a iluminării. Iluminare LED - pentru iluminare perfectă a plitei cu consum minim de energie. Treapta intensive - împrospătarea aerului din bucătărie într-un mod rapid și eficient.

PRP: 4.158,99 Lei
Diferență: 1.159,00 Lei
2.999,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Hotă înclinată, ideală pentru a ține sub atentă supraveghere orice oală sau tigaie. Senzor pentru calitatea aerului - determină calitatea aerului și ajustează automat puterea de evacuare a hotei. Extra silențioasă - performanță maximă de extragere, cu nivel minim de zgomot. Interior ușor de curățat - șuruburi și cabluri ascunse, precum și muchii rotunjite, toate acestea fac curățarea să fie simplă. EcoSilence Drive - performanță ridicată și consum redus de energie. Control DirectSelect - selectare directă a puterii dorite și a iluminarii.

PRP: 5.118,99 Lei
Diferență: 1.419,00 Lei
3.699,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Hotă decorative - montare pe perete, ce oferă flexibilitate în proiectarea bucătăriei. Senzor pentru calitatea aerului - determină calitatea aerului și ajustează automat puterea de evacuare a hotei. Extra silențioasă - performanță maximă de extragere, cu nivel minim de zgomot. Interior ușor de curățat - șuruburi și cabluri ascunse, precum și muchii rotunjite, toate acestea fac curățarea să fie simplă. Controlul comod al funcțiilor hotei prin intermediul plitei. EcoSilence Drive - performanță ridicată și consum redus de energie.

PRP: 5.318,99 Lei
Diferență: 1.469,00 Lei
3.849,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.
Hotă insulă BOSCH Seria 6 DIB97JP50, 90cm, Inox
Stoc furnizor
(0)
(0 review-uri)

Hotă tip insulă - soluția perfectă pentru insula dvs. de gătit datorită montajului flexibil. Extra silențioasă - performanță maximă de extragere, cu nivel minim de zgomot. Interior ușor de curățat - șuruburi și cabluri ascunse, precum și muchii rotunjite, toate acestea fac curățarea să fie simplă. EcoSilence Drive - performanță ridicată și consum redus de energie. Control DirectSelect - selectare directă a puterii dorite și a iluminarii. Iluminare LED - pentru iluminare perfectă a plitei cu consum minim de energie.

PRP: 6.048,99 Lei
Diferență: 1.679,00 Lei
4.369,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.
Hotă de tavan BOSCH Seria 6 DRR16AQ20, 105cm, Alb
Stoc furnizor
(0)
(0 review-uri)

Ventilarea plafonului Plug & Play - o soluție simplă de economisire a spațiului, pentru instalarea perfectă în bucătăria deschisă. Controlul comod al funcțiilor hotei prin intermediul plitei EcoSilence Drive - performanță ridicată și consum redus de energie Iluminare LED - pentru iluminare perfectă a plitei cu consum minim de energie. Treapta intensive - împrospătarea aerului din bucătărie într-un mod rapid și eficient. Filtru de grăsime din metal - pentru filtrarea grăsimii și a altor particule solide din aerul extras.

PRP: 9.400,99 Lei
Diferență: 4.651,00 Lei
4.749,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Hotă înclinată - ideală pentru a ține sub atentă supraveghere orice oală sau tigaie. Senzor pentru calitatea aerului - determină calitatea aerului și ajustează automat puterea de evacuare a hotei. Extra silențioasă - performanță maximă de extragere, cu nivel minim de zgomot. Interior ușor de curățat - șuruburi și cabluri ascunse, precum și muchii rotunjite, toate acestea fac curățarea să fie simplă. Controlul comod al funcțiilor hotei prin intermediul plitei. EcoSilence Drive - performanță ridicată și consum redus de energie.

PRP: 7.358,99 Lei
Diferență: 2.059,00 Lei
5.299,99 Lei
Garantie 24 luni. Detalii
Garantie Persoana Juridica 12 luni.