produse

Purificator de aer Philips Seria 1000 AC1215/10, Camere până la 63 m², VitaShield IPS, mod nocturn

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: AC1215/10
EAN: 8710103816591
Lansat în: Q1 2018
Date brute
G: 6,74kg
L: 37,10cm
l: 25,70cm
Î:60,30cm

Descriere

VitaShield purifică natural particulele ultrafine de până la 0,02 microni. Vitashield IPS cu design aerodinamic şi filtru NanoProtect are o rată optimizată de 270 m³/h de eliberare de aer curat. Poate să îndepărteze eficient particulele ultrafine până la dimensiuni de 20 nm şi poate să reducă eficient gazele nocive, precum formaldehida, TVOC şi mirosurile neplăcute. Elimină până la 99,9 % din bacterii.

Filtru HEPA gama 1. Filtrul estra gros Hepa NanoProtect este creat pentru o eficienţă de purificare superioară împotriva particulelor din aer.

Modul auto-purificare. În interior poate creşte polurarea aerului datorită poluării din exterior dar şi din cauza activităţilor zilnice precum gătitul, activitatea de curăţenie sau altele. Senzorul de aer inteligent poate detecta nivelul PM2,5 şi oferă un impuls purificării pentru a genera un aer curat. Modul noctur. Modul nocturn este special creat pentru dormitor. Aerul purificat rapid pregăteşte aerul din dormitor pentru dormit şi monitorizează continuu calitatea aerului, oferind un aer curat în timp ce dormi. Cu lumină sau nu şi zgomot redus ai un somn confortabil.

Blocare pentru aer sănătos şi alertă pentru înlocuirea filtrului. Alerta de protecţie pentru aer sănătos te informează prompt atunci când este momentul să înlocuieşti filtrul. Dacă filtrul nu este înlocuit imediat, aparatul se opreşte din funcţionare pentru a evita purificarea ineficientă. Beneficiezi astfel mereu de aer mai sănătos.

Feedback în timp real. Inelul colorat în 4 paşi furnizează feedback în timp real privind calitatea aerului din interior de la culoarea albastră (un nivel al alergenilor şi particulelor bun) până la roşu (un nivel foarte ridicat de alergeni şi particule).

Alte caracterisitici produs:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.