produse

Purificator de aer Philips Seria 1000i AC1214/10, 30W, Până la 63m2, Senzor PM2,5, 99.97% din 0,003 microni, 5 setări turație, 32~62dBA, Mod nocturn, Control inteligent al luminii, Aplicație Clean Home

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: AC1214/10
EAN: 8710103841708
Lansat în: Q1 2018
Date brute
G: 6,74kg
L: 60,30cm
l: 37,10cm
Î:25,70cm

Documente oficiale

Accesorii

Filtru Philips HEPA NanoProtect 3 FY1410/30, Calitate superioară, Eficiență ridicată, Captează 99.97% din particolele de 0.3µm, 111 pliuri optimizate, Durată estimată 24 luni, Pentru 1000(i) și 2000(i)
189,99 Lei
Filtru Philips NanoProtect 3 Active Carbon FY1413/30, Reduce eficient conținutul total de compuși organici volatili periculoși și a mirosurilor, Durată estimată 12 luni, Pentru 1000(i) și 2000(i)
129,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Purificare inteligentă. Bucură-te de aer curat. Reduce alergenii, gazele şi mirosurile. Captează 99,97 % din particule. Conectat la aplicaţie. Ideal pentru camere mici şi mijlocii.

Captează 99,97 % din particulele care trec prin filtru. Conceput cu un sistem de filtrare activă cu mai multe etape, care captează până la 99,97 % din particulele care trec prin filtrul de până la 0,3 microni – dimensiunea majorităţii alergenilor, particulelor, bacteriilor şi virusurilor din aer.

3 moduri automate: general, alergeni şi detectare pe timp de noapte. 3 moduri automate: general, alergeni şi detectare pe timp de noapte. Purificatorul de aer Philips are 3 setări automate de purificare: un mod general, un mod extrem de sensibil pentru alergeni şi un mod de detectare pe timp de noapte, care scade automat intensitatea luminii şi turaţia ventilatorului când camera este întunecată. Poţi alege modul preferat pentru a personaliza şi a optimiza procesul de purificare.

4 setări manuale, inclusiv turaţie turbo 4 setări manuale, inclusiv turaţie turbo. Pe lângă cele 3 moduri automate, purificatorul are, de asemenea, 4 moduri manuale. Alege una dintre cele patru setări de turaţie diferite: de la modul foarte silenţios „Turaţia 1” la modul extra-puternic „Turaţie turbo”. Alege-o pe cea ideală pentru cerinţele tale de purificare.

Monitorizează, reacţionează şi purifică aerul în mod automat. Monitorizează, reacţionează şi purifică aerul în mod automat Comparată cu un senzor profesional, tehnologia Philips AeraSense este extrem de eficientă în detectarea chiar şi a celei mai uşoare schimbări a calităţii aerului interior. Monitorizează permanent aerul şi reglează automat turaţia ventilatorului atunci când detectează o schimbare a nivelului de particule.

Sfaturi de gestionare a alergenilor. Sfaturi de gestionare a alergenilor Pe baza nivelului calităţii aerului interior şi exterior, aplicaţia îţi oferă sfaturi pentru a te ajuta în privinţa regimului de gestionare a alergenilor.

Ideal pentru camere mici şi mijlocii. Ideal pentru camere mici şi mijlocii Purificatorul de aer Philip a fost conceput pentru camere mici şi medii, cum ar fi dormitorul. Este recomandat pentru camere de până la 60 m².

Reduce alergenii, gazele şi mirosurile. Reduce alergenii, gazele şi mirosurile Cu o tehnologie de detectare şi purificare de ultimă generaţie, s-a dovedit că purificatorul de aer Philips seria 1000 reduce alergenii, mirosurile şi COV. Prefiltrul şi filtrul True HEPA elimină particulele. Filtrul cu carbon activ reduce gazele şi mirosurile.

Feedback vizual pentru calitatea aerului. Tehnologia AeraSense arată în timp real indicele IAI printr-un afişaj numeric şi un inel colorat pe tabloul de bord al purificatorului. Afişajul numeric arată indicele calităţii aerului în interior. Inelul colorat oferă o indicaţie vizuală suplimentară, variind de la albastru (calitate bună a aerului) la roşu (calitate slabă a aerului).

Controlează purificatorul de oriunde. Controlează purificatorul de aer de oriunde cu aplicaţia conectată. Porneşte purificatorul de aer, schimbă turaţia ventilatorului sau verifică durata de viaţă a filtrului din aplicaţia Air Matters.

Urmăreşte calitatea aerului interior/exterior. Utilizează aplicaţia pentru a verifica calitatea aerului interior şi exterior. Purificatorul de aer transmite constant aplicaţiei date privind calitatea aerului din interior, care sunt apoi combinate cu datele privind poluarea exterioară şi polenul pentru a-ţi oferi o imagine completă asupra calităţii aerului.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.