produse

Stație de călcat cu abur Philips GC9325/30, Gama PerfectCare Aqua Pro, Putere 2100W, Presiune 6.5bar, Continuu 120g/min, Jet 440g, Talpă T-ionic Glide, Rezervor 2.5l, F 1.7m, C 1.8, Fier 0.8kg

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: GC9325/30
Date brute
G: 5,51kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20aspiratoare%20statii%20de%20calcat.jpg
 

Rezervor de apa foarte mare pentru utilizare continua prelungita. Rezervorul de apa are o capacitate foarte mare de 2,5 l, permitand utilizarea continua de pana la 3 ore fara a fi necesar sa adaugi apa in tot acest timp. Este totodata transparent, oferind vizibilitate 360° asupra rezervorului, ca sa poti vedea cantitatea de apa ramasa si sa continui sa calci cu abur in mod eficient. Rezervorul statiei de calcat cu abur dispune de o gura de umplere mare, permitandu-ti astfel sa reumpli usor rezervorul cu apa de la robinet sau folosind o cana ori sticla in orice moment in timpul calcatului.

Sistemul de decalcifiere usoara si eficienta. Decalcifierea periodica protejeaza fierul de calcat si se asigura ca vei continua sa te bucuri de performanta optima a aburului. Functia exclusiva si pozitionata ideal Easy De-Calc Plus ofera modalitatea ideala de a elimina calcarul si a extinde durata de viata a statiei de calcat cu abur. Fierul de calcat iti va reaminti prin lumina si sunet cand trebuie sa efectuezi curatarea si decalcifierea. Numai cand aparatul este rece, pur si simplu deschide dopul Easy De-Calc si colecteaza apa murdara si calcarul intr-un recipient.

Economiseste energie cu modul ECO. Modul ECO iti permite sa economisesti energie, fara a compromite rezultatele calcarii. Modul ECO utilizeaza o cantitate redusa de abur, insa suficienta pentru a calca toate articolele vestimentare.

Calca de la blugi la matase, fara sa modifici setarea de temperatura. Cu tehnologia OptimalTEMP, nu vei mai irosi timpul schimband setarile de temperatura, asteptand reglarea temperaturii sau sortand in prealabil articolele vestimentare. Poti calca materiale de la blugi la matase, garantat fara arsuri, multumita combinatiei perfecte dintre temperatura si aburul puternic continuu.

Blocare de transport sigura. Statia de calcat cu abur include o blocare la transport sigura ce fixeaza bine statia de calcat la baza acesteia, fara a exista riscul de a aluneca sau ca talpa fierbinte sa fie atinsa de cineva. Astfel garanteaza un transport sigur si usor in casa, de la si catre spatiul de depozitare.

Talpa fierbinte poate fi lasata in siguranta pe masa de calcat. Tehnologia inovatoare OptimalTEMP garanteaza ca nu vor exista arsuri pe niciunul dintre articolele care pot fi calcate. Pe langa siguranta pe care ti-o ofera in timpul calcarii, inseamna si ca poti lasa talpa fierbinte a fierului direct pe masa de calcat din bumbac, fara a o deteriora deloc. Acest lucru contribuie la reducerea disconfortului incheieturilor mainilor, deoarece nu va trebui sa ridici la fel de des fierul de calcat de pe baza acestuia.

Oprire automata, pentru a garanta siguranta si economia de energie. Functia de oprire automata de siguranta opreste automat statia de calcat cu abur daca nu este utilizata timp de cateva minute. Astfel se economiseste energie si iti ofera siguranta si liniste.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.