Stație de călcat cu abur Philips GC8942/20 [Gama PerfectCare Expert Plus]

COD: GC8942/20
Stoc magazin

Incredibil de uşor şi de puternic. PerfectCare Expert Plus este conceput pentru confort şi comoditate. Extrem de uşor şi simplu de manevrat, cu jet de abur puternic pentru a obţine rezultate excelente mai rapid. Cu tehnologie OptimalTEMP pentru garanţia lipsei arsurilor de pe toate articolele care pot fi călcate.

Citeste descrierea completa
1.344,99 Lei -26%
mai ieftin cu 351,09 Lei
993,90 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Tehnologie OptimalTEMP, nu necesită setarea temperaturii. Calcă orice material, de la blugi la mătase, fără a regla temperatura. Graţie tehnologiei OptimalTEMP, nu este necesar un buton sau reglaje. Aşa că nu mai este nevoie să sortezi rufele în prealabil sau să aştepţi ca fierul să se încălzească şi să se răcească. Eşti pregătit să calci orice material, oricând.

Fără arsuri – garantat. Graţie tehnologiei OptimalTEMP, garantăm că acest fier de călcat nu va produce arsuri pe niciun material care poate fi călcat. Poţi să îl laşi pe talpă pe haine sau pe masa de călcat. Fără arsuri şi fără a se crea luciu. Garantat.

Abur puternic pentru cea mai eficientă îndepărtare a cutelor. Aburul continuu şi puternic pătrunde cu uşurinţă chiar şi în cel mai gros material. Vezi cum cutele persistente dispar cu un jet de abur suplimentar exact acolo unde ai nevoie. Acest abur suplimentar este perfect şi pentru călcatul cu abur pe verticală, pentru reîmprospătarea hainelor şi a draperiilor.

Fier de călcat ultrauşor şi comod de manevrat. Fierul este incredibil de uşor şi comod de manevrat, alunecând uşor şi reducând solicitarea asupra încheieturii mâinii. Datorită greutăţii minime, poate fi folosit uşor şi eficient şi pentru călcarea verticală a perdelelor şi a hainelor de pe umeraş.

Talpă SteamGlide Advanced, alunecare şi durabilitate optime. SteamGlide Advanced este cea mai bună talpă pe care am creat-o pentru o performanţă optimă de alunecare şi rezistenţă maximă la zgârieturi. Baza din oţel inoxidabil este de două ori mai dură decât bazele obişnuite din aluminiu, iar învelişul nostru patentat din 6 straturi de protecţie şi strat avansat de titan alunecă fără efort pentru cele mai rapide rezultate.

Sistem uşor şi eficient de decalcifiere pentru performanţă de durată. Decalcifierea regulată îţi protejează fierul, îi prelungeşte durata de viaţă şi asigură cea mai bună performanţă a aburului. Sistemul nostru exclusiv Easy De-Calc colectează calcarul în permanenţă, iar un indicator luminos te anunţă când recipientul trebuie golit. Trebuie doar să scoţi dopul şi să goleşti apa şi particulele de calcar.

Rezervor mare de apă, de 1,8 l, detaşabil pentru reumplere uşoară. Rezervorul transparent de 1,8 l îţi oferă până la 2 ore de utilizare continuă. Când rezervorul de apă se goleşte, vei fi avertizat de un indicator luminos. Oricând doreşti, poţi să umpli uşor rezervorul la robinet, prin uşa de umplere mare.

Blocare pentru transport sigur şi uşor. Blochează fierul în siguranţă pe staţia de bază pentru a-l transporta cu uşurinţă prin casă şi pentru a reduce riscul de atingere accidentală a tălpii fierbinţi.

Oprire automată când fierul este lăsat nesupravegheat. Funcţia de oprire automată opreşte automat staţia de călcat cu abur dacă nu este utilizată timp de câteva minute. Astfel se economiseşte energie şi îţi oferă siguranţă şi linişte.

Economiseşte energie cu modul ECO. Economiseşte energie şi obţine acelaşi rezultat excelent. Modul ECO reduce consumul de energie pentru hainele care au nevoie de mai puţin abur.

* - Economie de energie de până la 45 % pe baza IEC 603311, în comparaţie cu RI3320 la setarea maximă.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Philips Romania va ofera transport gratuit in service pe timp de garantie

Datele tehnice

Caracteristici generale
Tip:Stație de călcat
Pentru activități de tip:Consumator
Putere (W):2100
Presiune (bar):7.5
Gamă:PerfectCare Expert Plus
Model lansat (dar nu și produs) în...:Q3 2018
Altele (generale):Cameră de abur ciclonic
Caracteristici speciale
Oprire automată:Da
Vârf de precizie:Da
Sistem de blocare:Da
Sistem anti-calcar folosit:Colector
Tehnologie anti-calcar:Easy De-Calc
Indicator anti-calcar:Da (luminos)
Altele (anti-calcar):Sistemul Easy De-Calc colectează calcarul în permanenţă, iar un indicator luminos te anunţă când recipientul trebuie golit. Trebuie doar să scoţi dopul şi să goleşti apa şi particulele de calcar.
Abur
Debit continuu de abur (g/min):120
Jet de abur (g):480
Tehnologie auto-ajustoare:Da (OptimalTEMP)
Timp de încălzire:2 minute
Gata de utilizare:Da (indicator sonor)
Continuu:Da
Vertical:Da
Talpa
Material talpă:Oțel inoxidabil
Tehnologie talpă:SteamGlide Advanced
Capacitatea de alunecare a tălpii:★★★★★
Rezistența la zgârieturi (durabilitatea):★★★★★
Fără arsuri:Da (garantat de producător)
Număr găuri:153
Rezervor
Capacitate rezervor (l):1.8
Rezervor detașabil:Da
Detectare rezervor gol:Da (luminos)
Reumplere continuă:Da
Aspect:Transparent
Poate fi folosită apa de la robinet:Da
Autonomie:2 ore
Altele (rezervor):Autonomia specificată de producător o să sufere modificări în funcție de reglajele efectuate de utilizator
Recomandat pentru
Toate tipurile de țesături (care pot fi călcate):Da
Delicate (mătase, in, șamd):Da
Draperii:Da
Perdele:Da
Alimentare
Voltaj (V):220 - 240
Mod ECO:Da (45%)
Lungime furtun (cm):170
Lungime cablu alimentare (cm):165
Depozitare cablu:Da (alimentare și furtun)
Caracteristici fizice
Dimensiuni nete (cm):Lățime: 23.9 cm
Înălțime: 26.9 cm
Lungime: 42.6 cm
Dimensiuni brute (cm):Lățime: 31 cm
Înălțime: 31 cm
Lungime: 47 cm
Greutatea fierului (kg):0.8
Greutatea bazei (kg):3.2
Greutate totală netă (kg):4
Greutate totală brută (kg):5.5
Culoarea predominantă:Albastru
Culoarea secundară (accent):Alb
Ambalaj:100% reciclabil

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului