Stație de călcat cu abur Philips GC7710/20 [Gama FastCare]

COD: GC7710/20
Cluj: Stoc limitat

Călcare rapidă şi comodă - Rezervorul de apă de dimensiuni mari pentru reumplere uşoară, jetul puternic de abur şi talpa ceramică SteamGlide te vor ajuta să reduci semnificativ timpul de călcat, în timp ce funcţia de blocare pentru transport şi funcţia Smart CalcClean asigură confort în timpul călcatului.

Citeste descrierea completa
949,99 Lei -39%
mai ieftin cu 370,00 Lei
579,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Rezervor de apă detaşabil XL de 2,2l, ideal pentru familii. Rezervorul de apă de dimensiuni mari pentru reumplere uşoară, jetul puternic de abur şi talpa ceramică SteamGlide te vor ajuta să reduci semnificativ timpul de călcat, în timp ce funcţia de blocare pentru transport şi funcţia Smart CalcClean asigură confort în timpul călcatului.

Blocare la transport pentru transport uşor şi sigur. Staţia de călcat cu abur este prevăzută cu blocare la transport sigură. Poţi bloca fierul de călcat pe bază, reducând riscul ca oamenii să atingă talpa fierbinte. De asemenea, poţi transporta cu uşurinţă staţia de călcat cu abur.

Reumple cu apă de la robinet oricând. Staţia ta de călcat cu abur este concepută pentru a utiliza apă de la robinet. În timpul călcatului, atunci când nu mai este apă în rezervor, poţi reumple rezervorul cu uşurinţă fără să aştepţi sau să opreşti aparatul.

Sistem de detartrare inteligent cu memento sonor şi luminos. Sistemul de detartrare inteligent este o funcţie de detartrare şi curăţare menită să protejeze staţia de călcat cu abur. Pentru a asigura funcţionarea corectă a aburului şi o durată de funcţionare îndelungată şi pentru a împiedica apariţia petelor albe, staţia de călcat cu abur îţi aminteşte să efectuezi procesul de detartrare. Pentru a-ţi fi mai uşor, foloseşte recipientul special furnizat împreună cu staţia.

Presiune pompă max. 5,5 bari. Cu cât este mai mult abur, cu atât mai repede vei călca. Aburul generat este atât de puternic şi de consistent, încât ajunge până în interiorul hainelor, ceea ce face călcatul mai rapid şi mai bun. Puterea aburului poate fi reglată pentru a corespunde nevoilor tale.

Gata de utilizare în 2 minute cu reîncărcare nelimitată. Aburul este gata de utilizare în 2 min şi rezervorul poate fi reumplut oricând în timpul călcării.

Alunecare lină şi uşoară cu talpa ceramică SteamGlide. Talpa ceramică SteamGlide combină alunecarea corespunzătoare şi rezistenţa la zgârieturi, pentru a contribui la un călcat lin.

Jet de abur continuu. Cu cât există mai mult abur, cu atât mai rapid este călcatul. Tehnologia unică dintr-o staţie de călcat cu abur Philips generează abur puternic, făcând călcatul mai uşor, mai eficient şi mai rapid.

Jet de abur de până la 250g. Funcţia jet de abur poate fi utilizată pentru abur vertical şi cutele dificile.

Se opreşte automat pentru a garanta siguranţa şi a economisi energie. Funcţia de oprire automată opreşte automat aparatul dacă nu este utilizat timp de cinci minute, economisind totodată energie.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Datele tehnice

Caracteristici generale
Tip:Stație de călcat
Pentru activități de tip:Rezidențial
Putere (W):2400
Presiune (bar):5.5
Gamă:FastCare
Model lansat (dar nu și produs) în...:Q1 2016
Caracteristici speciale
Oprire automată:Da
Sistem de blocare:Da
Sistem anti-calcar folosit:Program prestabilit
Tehnologie anti-calcar:Smart Calc Clean
Indicator anti-calcar:Da (luminos și sonor)
Altele (anti-calcar):După o lună, până la 3 luni de utilizare, LED-ul de detartrare începe să lumineze intermitent, iar aparatul începe să emită sunete pentru a indica faptul că trebuie să efectuezi procesul de detartrare. Poţi continua să calci cu abur timp de o oră în timp ce LED-ul de detartrare luminează intermitent şi aparatul emite semnale sonore. După o oră, funcţia de abur este dezactivată automat. Trebuie să efectuezi procesul de detartrare înainte de a continua călcarea cu abur.
Abur
Debit continuu de abur (g/min):120
Jet de abur (g):250
Legendă:Între 50g/min și 120g/min = Debit ridicat. Cu ajutorul acestor fiare puteți îndrepta mult mai ușor cutele. Alegeți un model din acest interval dacă în mod regulat călcați materiale mai tari, precum blugi.
Timp de încălzire:2 minute
Gata de utilizare:Da (indicator sonor)
Reglare manuală a aburului:Da
Continuu:Da
Talpa
Material talpă:Ceramică
Tehnologie talpă:SteamGlide
Capacitatea de alunecare a tălpii:★★★★
Rezistența la zgârieturi (durabilitatea):★★★★
Rezervor
Capacitate rezervor (l):2.2
Rezervor detașabil:Da
Reumplere continuă:Da
Aspect:Transparent
Poate fi folosită apa de la robinet:Da
Recomandare:Apă distilată sau demineralizată dacă locuiţi într-o zonă cu apă dură.
Accesorii
Recipient pentru detartrare:Da
Recomandat pentru
Delicate (mătase, in, șamd):Da
Alimentare
Curent:Alternativ (AC)
Voltaj (V):220 - 240
Herți (Hz):50 / 60
Lungime cablu alimentare (cm):160
Depozitare cablu:Compartiment pentru furtun
Caracteristici fizice
Greutate totală brută (kg):4.6
Culoarea predominantă:Albastru
Culoarea secundară (accent):Alb

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului