produse

Fier de călcat cu aburi Bosch Sensixx`x DA30 EasyComfort TDA30EASY, 2400 W

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Spain
Spania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
COD: TDA30EASY

Descriere

magNET.ro este partener Bosch România - Aspiratoare, roboți de bucătărie, accesorii originale

3AntiCalc-  pregătit să funcționeze mai mult timp. Toate lucrurile bune vin în serii de trei - aceasta se aplică și duratei de funcționare a unui aparat de călcat. Funcția 3AntiCalc, așa cum implică și numele, este o funcție triplă ce cuprinde SelfClean, CalcnClean și un Sistem AntiCalc încorporat. Acesta previne în mod eficient acumularea depunerilor de calcar în aparat și crește în mod sigur durata de funcționare a fierului de călcat Bosch.

i-Temp - întotdeauna la setarea potrivită. i-Temp este o funcție care permite călcatul rapid și sigur cu o singură temperatură — fără să fie nevoie să te gândești prea mult sau să schimbi vreo setare. Cel mai bun lucru este acela că te poți bucura de această funcție confortabilă cu toate țesăturile care se pot călca.

Caracteristici produs:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.