produse

Fier de călcat cu abur Philips GC3821/80, Gama Azur Performer, Putere 2400W, Double Active CalcClean, Abur continuu 40g/min, Jet 160g, Talpă SteamGlide Plus

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: GC3821/80

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

2400 W pentru încălzire rapidă a fierului. Fierul de călcat cu abur Azur Performer Plus de 2400 W se încălzeşte rapid, furnizând performanţă puternică şi rezultate de călcare excelente.

Debit de abur continuu, de până la 40 g/min, pentru o mai bună îndepărtare a cutelor. Fluxul de abur continuu de până la 40 g/min îți oferă cantitatea perfectă de abur pentru a îndepărta eficient toate cutele.

Jet de abur de până la 160 g. Funcţia jet de abur poate fi utilizată pentru abur vertical şi cutele dificile.

Talpă SteamGlide Plus: cea mai bună alunecare din gama noastră de produse, pentru rezultate rapide. Talpa noastră SteamGlide Plus cu cea mai bună alunecare îți oferă rezultate desăvârşite. Orificiile atent proiectate asigură o distribuţie echilibrată a aburului.

Sistemul de detartrare cu acţiune dublă pentru prevenirea depunerii calcarului. Sistemul Double Active Calc al fierului tău de călcat cu abur de la Philips previne depunerile de calcar cu ajutorul pastilelor anticalcar şi al funcţiei de detartrare. Curăţarea regulată a fierului tău de călcat cu abur are ca rezultat mai puţine pete albe cauzate de calcar şi o performanţă îndelungată a aburului, cu alte cuvinte rezultate mai bune de călcare.

Control automat al aburului pentru o cantitate adecvată de abur la fiecare haină. Controlul automat al aburului te eliberează de grija selectării cantităţii necesare de abur. Nu trebuie decât să selectezi temperatura pentru hainele pe care le calci şi asta este tot.

Vârf cu precizie triplă, pentru control şi vizibilitate optime. Vârful ascuţit al Philips Azur Performer este foarte precis din 3 motive: are un vârf ascuţit, un canal pentru nasturi şi un design precis al capătului. Vârful cu precizie triplă îţi permite să ajungi şi la cele mai problematice porţiuni, de ex. în jurul nasturilor sau între pliuri.

Greutate optimă, pentru manevrare mai uşoară pe haine. Fierul de călcat are greutatea optimă pentru deplasarea mai uşoară pe orice haină, făcând călcatul mai simplu şi facilitând poziţionarea constantă a fierului de călcat pe masă şi înapoi pe piciorul de sprijinire.

Fierul se opreşte automat atunci când este lăsat nesupravegheat. Fierul se opreşte automat când este lăsat nesupravegheat. Dacă este lăsat pe piciorul de sprijinire, se va opri în 8 minute. Când este lăsat pe talpă sau pe o parte, nu sunt necesare decât 30 de secunde pentru oprirea fierului.

Datele tehnice

Caracteristici generale
Tip:Fier de călcat
Pentru activități de tip:Rezidențial
Putere (W):2400
Gamă:Azur Performer
Model lansat (dar nu și produs) în...:Q3 2016
Caracteristici speciale
Oprire automată:Da
Indicator luminos:Da
Sistem antipicurare:Da
Mâner ergonomic:Da
Vârf de precizie:Da
Sistem anti-calcar folosit:Colector
Tehnologie anti-calcar:Double Active Calc
Altele (anti-calcar):Folosiți funcția de detartrare în fiecare lună.
Abur
Debit continuu de abur (g/min):40
Jet de abur (g):160
Reglare manuală a aburului:Da (3 trepte)
Vertical:Da
Spray:Da
Talpa
Tehnologie talpă:SteamGlide Plus
Rezervor
Capacitate rezervor (l):0.3
Poate fi folosită apa de la robinet:Da
Recomandare:Apă distilată sau demineralizată dacă locuiţi într-o zonă cu apă dură.
Recomandat pentru
Toate tipurile de țesături (care pot fi călcate):Da
Delicate (mătase, in, șamd):Da
Perdele:Da
Lână:Da
Haine pe umeraș:Da
Alimentare
Mod ECO:Da (20%)
Lungime cablu alimentare (cm):200
Depozitare cablu:Clemă pentru cablul de alimentare

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.