Fier de călcat cu abur Philips GC1436/20 [Gama Comfort]

COD: GC1436/20
Stoc epuizat

Uşor şi eficient - Acest fier de călcat cu abur comod permite o călcare uşoară şi eficientă cu un jet puternic de abur continuu şi o talpă antiaderentă care asigură alunecare uşoară. Cu fierul comod, călcatul hainelor este mai simplu.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Putere de până la 2000 W, care permite un debit constant ridicat de abur. Puterea de până la 2000 W permite un debit constant ridicat de abur.

Jet de abur de 100 g pentru îndepărtarea facilă a celor mai încăpăţânate cute. Jet de abur de până la 100 g pentru îndepărtarea rapidă a celor mai persistente cute.

Jet de abur continuu de până la 25 g/min. pentru îndepărtarea eficientă a cutelor. Jet de abur continuu de până la 25 g/min. pentru îndepărtarea eficientă a cutelor.

Un pulverizator fin umezeşte uniform materialul. Funcţia de pulverizare produce o pânză fină de apă care umezeşte uniform materialul, uşurând netezirea cutelor.

Alunecare uşoară pe toate articolele care pot fi călcate. Talpa fierului de călcat Philips este acoperită cu un strat special antiaderent pentru alunecare uşoară pe toate articolele care pot fi călcate.

Rezervor de apă mare, de 220 ml şi umplere comodă cu apă. Reumplere mai rară datorită rezervorului de apă foarte mare, de 220 ml, astfel încât poţi călca mai multe haine odată.

Sistemul anti-picurare păstrează hainele nepătate în timpul călcării. Sistemul anti-picurare îţi permite să calci materiale delicate la temperaturi scăzute fără a trebui să-ţi faci griji în privinţa petelor provocate de picături de apă.

Vârf cu precizie triplă, pentru control şi vizibilitate optime. Vârful acestui fier de călcat Philips este precis în 3 moduri: are un vârf ascuţit, un canal pentru nasturi şi un design precis al capătului. Vârful cu triplă precizie îţi permite accesul chiar şi în cele mai dificile porţiuni, de ex., în jurul nasturilor sau între cute.

Sistem anticalcar pt. îndepărtarea uşoară a calcarului de pe fier. Acest fier de călcat cu abur poate fi folosit cu apă normală de la robinet, iar sistemul anticalcar uşurează îndepărtarea oricăror depuneri de calcar de pe fier. Pentru a menţine nivelul de performanţă al fierului de călcat cu abur Philips, utilizează această funcţie de detartrare o dată pe lună atunci când foloseşti apă normală de la robinet.

Selectare temperatură pentru reglarea uşoară a temperaturii.
 

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Datele tehnice

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului