produse

Aparat de călcat vertical portabil pentru haine Philips GC360/30, Gama Steam&Go, Putere 1200W, Gata < 1min, Abur continuu 22g/min, Cablu alimentare 2.5m, Mănuşă, Perie

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: GC360/30
Date brute
G: 1,11kg

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Abur vertical şi orizontal pentru confort sporit. Folosește dispozitivul pe verticală pentru netezire rapidă și pentru a reîmprospăta hainele direct pe umeraș, fără a avea nevoie de o masă de călcat. Folosește-l pe orizontală pentru a obține rezultate mai bune pe zonele dificil de călcat, precum manșetele sau gulerele. În orice poziție, aburul continuu puternic asigură o netezire rapidă.

Placă de încălzire SmartFlow pentru rezultate mai bune de călcat cu abur*. Graţie tehnologiei SmartFlow, placa de încălzire se încălzeşte la o temperatură optimă, sigură pentru toate materialele şi previne petele umede. Placa cu abur încălzită te ajută să presezi materialul în timp ce calci pe orizontală şi oferă rezultate mai bune de călcat cu abur*.

Abur continuu automat pentru îndepărtarea rapidă a cutelor. Pompa electrică furnizează automat abur continuu pentru îndepărtarea rapidă a cutelor.

Perie disponibilă ca accesoriu pentru materialele mai groase. Peria disponibilă ca accesoriu deschide fibrele ţesăturii şi permite pătrunderea mai bună a aburului. Este utilă în special pentru haine mai groase precum jachete şi paltoane. Poate ajuta totodată la îndepărtarea murdăriei şi a resturilor vărsate.

Sigur pe toate materialele care pot fi călcate, garantat fără arsuri. Aparatul de călcat vertical cu aburi poate fi folosit pe toate materialele şi articolele care pot fi călcate. Placa cu abur poate fi apăsată în siguranţă pe orice articol de îmbrăcăminte, fără risc de ardere – o soluţie excelentă pentru materialele delicate, precum mătasea.

Nu este nevoie de masă de călcat. Folosind un fier de călcat cu abur pe articole de îmbrăcăminte agăţate pe umeraş, nu mai ai nevoie de o masă de călcat, astfel că îndepărtarea cutelor este rapidă şi fără griji.

Design compact pentru utilizare comodă, depozitare şi călătorii. Aparatul de călcat vertical cu aburi portabil are un design ergonomic care este uşor, compact şi comod de utilizat. Pur şi simplu apasă butonul declanşator şi priveşte cum cutele dispar.

Rezervor de apă detaşabil pentru umplere uşoară. Rezervorul de apă poate fi detaşat pentru umplere uşoară la robinet.

Cablu de 2,5 m pentru accesibilitate sporită. Cablu de 2.5 m pentru accesibilitate sporită.

Aburul continuu îndepărtează mirosurile şi distruge 99,9%* din bacterii. Aburul fierbinte împrospătează hainele şi distruge până la 99,9 % din bacterii*. Spălarea şi curăţarea mai rare economisesc timp şi bani şi păstrează aspectul hainelor mai mult timp.

* - În comparaţie cu Philips Steam&Go GC310 şi GC320; fără placă de încălzire SmartFlow.
* - Testat de o agenţie externă pentru tipurile de bacterii Escherichia coli 8099, Staphylicoccus aureus ATCC 6538 şi Canidia albicans ATCC 10231 cu un timp de călcare cu abur de 1 minut.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.