produse

Aparat de călcat vertical cu aburi SteamOne Minilys Plus (Black Satin and Chrome) [Gama HOME]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

France
Franța
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: Minilys Plus Black
Date brute
G: 8,67kg

Descriere

magNET.ro este importator si distribuitor oficial SteamOne in Romania - aparate de calcat verticale cu aburi performante calitate

De mai bine de 9 ani, SteamOne oferă o varietate largă de aparate de calcat verticale cu aburi. Spre deosebire de alte aparate de călcat, SteamOne nu lasă urme lucioase pe materialele naturale sau sintetice și nu arde fibrele. Cercetările efectuate asupra materialelor, lanțului de vapori și a componentelor lor au permis inginerilor SteamOne să dezvolte cel mai puternic aparat de călcat cu aburi vertical de pe piață. Conceput pentru a se potrivi cu ușurință în orice locuință, noul SteamOne Minilys Plus este singurul aparat de călcat vertical cu abur cu dimensiuni compacte, care îndepărtează încrețiturile de pe toate hainele, indiferent de material. Acesta combină performanțele și tehnologia SteamOne într-un aparat de dimensiuni reduse, ideal pentru spații mici. Echipat cu un set de accesorii, Minilys Plus îndepărtează încrețiturile țesăturilor cu ușurință, oferind eleganța unei ținute perfecte. Foarte ușor de folosit, Minilys Plus este o necesitate pentru că îmbrăcămintea ta să arate impecabil în fiecare zi. Eficient chiar și pe materiale fragile, SteamOne poate îndrepta cutele de pe orice material, chiar și pe cele mai delicate: bumbac, mătase, tul, broderie, dantelă, organza, lână, tafta. Cu ajutorul lui poți scăpa de încrețiturile de pe materialele mai groase cum ar fi blugul sau bumbacul gros.

Caracteristici
  Putere 1900W.
  40g abur / min.
  Cablu de alimentare de 2 metri.
  Rezervorul de apă de 1 litru asigură până la 30 de minute de abur constant.
  Ultra-compact: 24,5 x 20,5 x 14,5 cm.
  Duză ergonomică.
  4 accesorii: cuier multifuncțional, mănușă, mini-sac, perie de pânză.
  Furtun termic, izolație termică.
  Sistem anti-calcar.
  Tijă solidă din aluminiu.

Transport gratuit in service pe timp de garantie - SteamOne

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.