produse

Fier de călcat BRAUN TexStyle 7 Pro SI7160BL - 0127403109, 2600~3000W, Continuu 50g/min, Jet 225g, Rezervor 300ml, Talpă curbată EloxalPlus, FreeGlide 3D, Oprire automată, Cablu 2.5m, G1.6kg, Blue

20% EXTRA REDUCERE
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 23 Apr. - Miercuri 24 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 487,99 Lei
Diferență: 88,00 Lei
399,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BRAUN România
Tip: Free Pickup & Return
COD: SI7160BL
EAN: 8021098000477
Lansat în: Q3 2021
Date brute
G: 1,95kg
L: 32,00cm
l: 17,00cm
Î:13,00cm
Adaugă în coș pentru 20% EXTRA REDUCERE!

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

TexStyle 7 Pro - cel mai performant fier de calcat de la Braun. TexStyle 7 Pro reprezinta combinatia perfecta intre performanta si design. Prevazut cu FreeGlide 3D - prima tehnologie din lume pentru calcare 360˚, ofera o alunecare fara efort peste orice detaliu, in orice directie. Calcarea perfecta a hainelor se realizeaza in timp record datorita invelisului unic EloxalPlus. Asigura cel mai inalt nivel de durabilitate si o capacitate extraordinara de alunecare.

Putere maxima pentru performanta suprema. Combinatia ideala dintre puterea de 3000 W si emisia de vapori puternica face fata chiar si celor mai dificile cute si asigura un rezultat final exceptional.
* vs. Braun SI1009OR

FreeGlide 3D - prima tehnologie din lume pentru calcare 360˚. Inspirata din designul placilor de snowboard, garanteaza o alunecare fara efort peste orice detaliu, in orice directie. Talpa fierului de calcat are o forma unica, cu o curbura ascendenta si marginile rotunjite. Astfel, nu te vei bloca in nasturi, buzunare si fermoare. Faciliteaza accesul in zonele dificile si, cel mai important, aluneca usor chiar si inapoi. Invelisul unic EloxalPlus asigura cel mai inalt nivel de durabilitate si o capacitate extraordinara de alunecare. Rezistenta la zgarieturi si oxidare permite o durata de viata indelungata a produsului. Netezeste hainele mai eficient iar tu depui mai putin efort iar tu te bucuri de haine perfect calcate in timp record. Hainele sunt mai protejate si chiar si cele mai delicate tesaturi raman la fel de frumoase ca in prima zi. Invelisul EloxalPlus asigura un nivel extraordinar de rezistenta fiind de 2 ori mai puternic decat otelul inoxidabil.

Varf de precizie. Zona de precizie de forma triunghiulara permite indepartarea usoara a celor mai dificile cute din zonele greu accesibile, precum gulerul sau cusaturile. Jetul de abur puternic ajunge pana la 225g/min si este ideal pentru calcarea draperiilor sau hainelor in mod vertical.

Performanta aburului. Elimina cu usurinta cutele dificile si persistente multumita debitului de abur continuu de pana la 50g/min si jetului de abur de pana la 225 g/min. Ideal pentru improspatarea rapida in mod vertical a draperiilor sau hainelor.

Reumplere usoara, 300 ml. Rezervorul de 300 ml asigura o reumplere rapida si comoda asigurand autonomie indelungata sesiunii de calcat.

Sistem antipicurare. Sistemul antipicurare previne scurgererea apei prin talpa si aparitia petelor de apa, chiar si atunci cand calcati la temperaturi joase.

Autocuratare. Sistem usor de folosit pentru curatarea depunerilor de pe talpa ce asigura performanta indelungata emisiei de aburi.

Oprire automata. Economisesti energie si nu trebuie sa iti mai faci griji daca ai oprit sau nu sistemul de calcat: dupa 8 minute in pozitie verticala sau 30 secunde in pozitie orizontala fierul de calcat se opreste automat daca nu este folosit.


Datele tehnice

Caracteristici generale
Tip:Fier de călcat
Pentru activități de tip:Rezidențial
Putere (W):3000
Gamă:TexStyle 7 Pro
Model lansat (dar nu și produs) în...:Q3 2021
Caracteristici speciale
Oprire automată:Da
Control al aburului pe mâner:Da
Design mâner:Închis
Sistem antipicurare:Da
Vârf de precizie:Da
Sistem anti-calcar folosit:Manual
Altele (anti-calcar):Se recomandă de cel puţin 1 dată pe lună
Abur
Debit continuu de abur (g/min):50
Jet de abur (g):225
Gata de utilizare:Da (indicator luminos)
Reglare manuală a aburului:Da (3 trepte: Abur continuu Turbo, Abur Continuu Normal, Oprit)
Reglare manuală a temperaturii:Da (3 trepte: Sintetice, Lână/mătase/poliester, Bumbac/pânză)
Continuu:Da
Vertical:Da
Spray:Da
Talpa
Material talpă:Ceramică
Tehnologie talpă:EloxalPlus
Număr găuri:293
Rezervor
Capacitate rezervor (l):0.30
Orificiu alimentare:XL
Poziționare fantă:Frontală
Deschidere ușă:Lateral (dreapta spre stânga)
Reumplere continuă:Nu (deconectaţi întotdeauna staţia/fierul de călcat înainte de umplerea cu apă)
Aspect:Semi-transparent
Poate fi folosită apa de la robinet:Da
Recomandare:Dacă apa de la robinet are o duritate foarte mare, vă recomandăm să utilizaţi un amestec de 50% apă de la robinet şi 50% apă distilată. Nu utilizaţi niciodată doar apă distilată.
Altele (rezervor):Nu adăugați parfum, oţet, apă minerală, amidon, agenţi de detartrare, aditivi de călcare, apă dedurizată chimic sau alte substanţe chimice în rezervorul de apă, deoarece acestea pot provoca vărsarea apei, colorarea în maro sau deteriorarea aparatului.
Alimentare
Voltaj (V):220 - 240
Herți (Hz):50 / 60
Lungime cablu alimentare (cm):250
Caracteristici fizice
Dimensiuni nete (cm):Lățime: 12 cm
Înălțime: 15 cm
Lungime: 30 cm
Greutatea fierului (kg):1.60
Culoarea predominantă:Albastru
Culoarea secundară (accent):Albastru
Materiale:Carcasă: Plastic

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Rusu Oana

18 Apr 2022

Fier de calcat Braun

Achizitie verificata

Sunt foarte mulțumită de acest fier de călcat, calcă perfect. Nu lasă urme pe haine și nu lasă cute în urma lui cum am observat la alte modele. Nu mă deranjează zgomotul aburului. Greutatea este ideală. Cel vechi pe care îl aveam era tot BRAUN. A fost prima dată când am comandat de pe acest site și am rămas cu o impresie foarte bună.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.